Σε βλέπουμε
Clear
28°C
 

Είμαι παράφορα ερωτευμένος με την Άννα Μπουσδούκου

giannis-mouzalasΘα το πω κι ό,τι θέλει ας γίνει. Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι την Άννα Μπουσδούκου, έχω ερωτευθεί όσο ποτέ άλλοτε στη ζωή μου. Δεν μπορώ να κοιμηθώ, δεν μπορώ να συγκεντρωθώ. Κάθε φορά που το ρολόι δείχνει 10 το πρωί χαμογελάω και ανοίγω την τηλεόραση. Με το που τελειώσει η εκπομπή της, απλά περιμένω 22 ώρες μέχρι την επόμενη. Τα Σαββατοκύριακα υποφέρω.

Νιώθω σαν να πρωταγωνιστώ σε έναν σύγχρονο Ρωμαίο και Ιουλιέτα. Οι ταξικές διαφορές χαώδεις. Εγώ στο ΣΥΡΙΖΑ, η Άννα στην οικογένεια του ΣΚΑΪ. Ο απαγορευμένος αυτός έρωτας είναι όμως κάτι για το οποίο αξίζει να προσπαθήσει κανείς. Είμαι διατεθειμένος να παραδώσω το υπουργείο και την έδρα μου προκειμένου να αρθούν οι ταμπέλες-εμπόδια που μας χωρίζουν, αρκεί και η Άννα να θέλει.

Δεν είμαι αφελής να μην βλέπω τη διαφορά ηλικίας, αλλά εν τέλει η ψυχούλα μου θα σας πει πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Όσο ανοιχτόμυαλοι και προοδευτικοί κι αν θέλουμε να δείχνουμε, ακόμα και στο ΣΥΡΙΖΑ, τις περισσότερες φορές όταν βλέπουμε ένα ζευγάρι με μεγάλη διαφορά ηλικίας, η πρώτη σκέψη που ακολουθεί είναι πικρόχολη και επικριτική.

Είμαι παράφορα ερωτευμένος. Αυτό το κορίτσι είναι απλά τέλειο. Δεν ξεπουλάω την προσωπική μου ζωή συνήθως, αλλά είμαι σίγουρος πως και η Άννα διαβάζει το «Κουλούρι» και το να τα πω όλα εδώ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διαπιστώσει και αυτή πως ταιριάζουμε. Άννα, σκέψου το.