Σχετικά είναι όλα
Mostly cloudy
11°C
 

Ήταν πολύ γλυκό εκ μέρους σας που μας στείλατε αυτό το τηλεκατευθυνόμενο πλυντήριο

extraterrestrialΜπορεί να μην με γνωρίζετε αλλά εγώ σας γνωρίζω και θα ήθελα να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να σας ευχαριστήσω. Ήταν πολύ γλυκό εκ μέρους σας που μας στείλατε αυτό το τηλεκατευθυνόμενο πλυντήριο που βγάζει θορύβους, δονείται και σκάβει το έδαφος, αν και βέβαια πρέπει να ομολογήσω ότι δεν έχω ιδέα σε τι χρησιμεύει και ποια είναι η αποστολή του. Παρόλα αυτά, σας διαβεβαιώνω ότι θα το κρατήσουμε σε περίοπτη θέση στη συλλογή μας με τα αντικείμενα από άλλους πλανήτες.

Για τα δικά μας δεδομένα το συγκεκριμένο πλυντήριο είναι λίγο παλιομοδίτικο, καθώς οι δικές μας συσκευές πλύσης πια είναι αισθητά μικρότερες, δεν διαθέτουν πόδια ούτε χρειάζονται τρυπάνι για να στερεωθούν και δεν κάνουν τόσο θόρυβο, όμως η κίνηση και η καλή πρόθεση είναι αυτή που μετράει πάνω απ' όλα. Νομίζω ότι μιλώ εκ μέρους των περισσοτέρων συμπολιτών μου όταν λέω πως μας συγκινήσατε αληθινά και γι' αυτό σας ευχαριστώ και πάλι.

Για να είμαι ειλικρινής, ο κομήτης 67P αποτελεί έναν από τους χιλιάδες κομήτες που ανήκουν στην Ομοσπονδία Κομητών Μαρντούμπια και είναι απλώς μια βραχονησίδα χωρίς μόνιμους κατοίκους την οποία επισκεπτόμαστε σπάνια και μόνο για διακοπές, συνήθως όταν θέλουμε να βρούμε ησυχαστήριο σε κάποιον από τους σκοτεινούς, βραχώδεις και απόκρημνους γκρεμούς του. Όπως καταλαβαίνετε, στον περισσότερο κόσμο εδώ φάνηκε κάπως περίεργο που επιλέξατε τον συγκεκριμένο κομήτη για να στείλετε το δώρο σας. Δεν ξέρω, φαντάζομαι πως θα έχετε τους λόγους σας, ίσως ο 67P έχει κάποια συμβολική σημασία για εσάς. Σε κάθε περίπτωση χαίρομαι που τον επιλέξατε, είναι όμορφο να προβάλλονται και οι λιγότερο γνωστοί προορισμοί με τέτοιες κινήσεις.

Από την πλευρά μας, σκοπεύουμε να ανταποδώσουμε το δώρο και να σας στείλουμε κι εμείς κάποια ηλεκτρική συσκευή ή κάτι αντίστοιχο. Ακόμη βρισκόμαστε σε σκέψεις για το τι ακριβώς θα είναι, αλλά ελπίζουμε να καταλήξουμε σύντομα σε κάτι που θα σας χαροποιήσει πολύ και θα σας δημιουργήσει το ίδιο αίσθημα ζεστασιάς και συγκίνησης όταν προσγειωθεί στη Γη σε καμιά δεκαριά ή δεκαπενταριά χρόνια από τώρα. Εις το επανιδείν λοιπόν, ελπίζω αυτή να είναι η αρχή μιας υπέροχης φιλίας.