Σε βλέπουμε
Clear
28°C
 

Θα κάτσω Ελλάδα, βαριέμαι να ξαναφτιάχνω βαλίτσα

olaprasina1908-351-e1487870223260Αν κατάλαβα καλά, γιατί η αλήθεια είναι ότι βαρέθηκα να διαβάσω ολόκληρη την είδηση, ο Παναθηναϊκός με στέλνει πίσω στη Μιλάνο.

Δεν μπορώ να κατανοήσω αυτή την απόφαση, αφού ο ζήλος μου στους αγώνες ήταν ανεπανάληπτος. Κάθε φορά που έπαιζε η ομάδα μου, ήμουν εκεί, είτε ο αγώνας ήταν στο ΟΑΚΑ, είτε στην επαρχία, είτε ακόμη και στο εξωτερικό. Αλλά και σχεδόν σε όλες τις προπονήσεις, φορούσα τις φόρμες μου και παρακολουθούσα με προσοχή, ειδικά τις ημέρες που ξεχνούσα το κινητό μου στα αποδυτήρια.

Τι άλλο θέλουν να κάνω δηλαδή; Να ιδρώσω και μετά να κάνω ντους πριν βγω; Αν ήταν έτσι θα έπαιζα και άμυνα. Πρέπει να υπάρχει κι ένα όριο στις απαιτήσεις. Ήρθα εδώ για να τιμήσω τα χώματα που πάτησε ο πατέρας μου και να δω τι σημαίνει η περιβόητη αθηναϊκή νύχτα. Πώς θα είμαι σε φόρμα κάθε βράδυ αν τα έχω δώσει όλα στην προπόνηση ή στον αγώνα πριν;

Τέλος πάντων, δεν κρατάω κακία σε κανέναν, όλα καλά. Θα αράξω εδώ, πού να φτιάχνω πάλι βαλίτσα, βαριέμαι να σας πω την αλήθεια. Αν και ίσως δεν άδειασα ποτέ αυτή που ήρθα τώρα που το σκέφτομαι. Ας είναι. Θα γραφτώ σε καμία ομάδα που προπονείται 2-3 φορές την εβδομάδα και γίναμε. 24 έφτασα, εδώ που τα λέμε, δεν αντέχω και πολύ περισσότερο.

Τα λέμε στο γήπεδο.