Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες
Mostly cloudy
16°C
 

Με αίμα θα υπογράφει στο εξής τις ανακοινώσεις του δήμου του ο Απόστολος Γκλέτσος

agΣε ιδιαίτερα σημαντικές αποφάσεις προχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος, αμέσως μετά την λεηλασία στο αντλιοστάσιο του Αυλακίου, στην περιοχή Μαυρομαντήλα, λίγο πριν εγκαινιαστεί η ολοκαίνουρια αποχέτευση βιολογικού.

Η δολιοφθορά την οποία προκάλεσαν επιτήδειοι, εξόργισε τον δήμαρχο Στυλίδας, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση εξαπολύοντας δριμύ κατηγορώ, την οποία και έκλεισε με το υστερόγραφο « Όποιος το έκανε θα βλαστημήσει την ώρα και τη στιγμή που γεννήθηκε».  Ο έμπειρος πολιτικός και ηθοποιός όμως, δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ, αφού όπως αποκάλυψε, στο εξής θα υπογράφει όλα τα δελτία τύπου της δημαρχίας του αίμα.

«Αφού δεν βάζουν μυαλό, θα τους αναγκάσουμε να βάλουν με το ζόρι. Κάθε ανακοίνωση που υπογράφω, θα κλείνει με αίμα, και σας διαβεβαιώ ότι δεν θα είναι το δικό μου. Αν συνεχίσουν έτσι, στα δελτία θα φτάσουν φάκελοι με δάχτυλα. Με τον Γκλέτσο δεν παίζουν», τόνισε εξοργισμένος ο δήμαρχος.

Στο σημείο εκείνο, ο καλλιτέχνης έκλεισε βιαστικά το τηλέφωνο για να συνεχίσει να εξασκείται στην σκοποβολή, πυροβολώντας γυμνός τα ομοιώματα των αντιπάλων του. Μάλιστα, επιβεβαίωσε πώς στο εξής θα προστατεύει προσωπικά την περιοχή, εκτελώντας περιπολίες με τρακτέρ.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί την υπόθεση και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.