Άλλα είχαμε συμφωνήσει
Partly cloudy
7°C
 

Στο 7.5% το ποσοστό των σκύλων της Ελλάδας που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή

kttgodhΜε ποσοστό 7.5% των σκύλων της επικράτειας να δηλώνουν πως αν γινόντουσαν αύριο εκλογές θα ψήφιζαν Χρυσή Αυγή, φαίνεται οτι το νέο εθνικιστικό κόμμα έρχεται πλέον τρίτο στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων. Η Χρυσή Αυγή, είναι το μόνο κόμμα το οποίο έχει επίσημο παράρτημα για τα φιλικά τετράποδα, ενώ το ΚΚΣ έχει πλέον πλήρως διαχωριστεί από το «ανθρώπινο» ΚΚΕ.

Ο Ρεξ, ο 7χρονος γερμανικός ποιμενικός που βρίσκεται στο τιμόνι της Χρυσής Αυγής, σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο «Κουλούρι» αρκέστηκε σε ένα γρύλισμα, και χαιρέτισε ναζιστικά με το δεξί του πόδι.

Αναλυτικότερα, ο πρωθυπουργός Λουκάς, του ΓΑΒΒ, φαίνεται πως θα «τρέχει στον ύπνο του» αφού φαίνεται πως προηγείται η Σκυλίσια Ζωή έναντι του ΓΑΒΒ με 17,5 ποσοστιαίες μονάδες σε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από το ΠΑΜΑΚ για λογαριασμό του ΣΚΑΙdog, το μεγαλύτερο σε τηλεθέαση κανάλι αποκλειστικά για σκύλους.

Πιο συγκεκριμένα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκεντρώνει στην πρόθεση ψήφου ποσοστό 33% έναντι 15,5% του ΓΑΒΒ. Τρίτο κόμμα έρχεται η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 7,5% και ακολουθούν το ΚΚΣ με 7%, ο ΨΥΛΛΛΟΣ με 6,5%. Από κει και πέρα 4 κόμματα συγκεντρώνουν ποσοστό 2%. Πρόκειται για το ΟΧΙ Γατες, τους ΣΚυΛοΣ, τους Φιλελεύθερους, αλλά και το Βολ.Τα. που δεν είναι στη Βουλή.

dog

Ένα ποσοστό της τάξεως του 15% απαντά «Δεν ξέρω/ Δεν απαντώ», ενώ ένα ποσοστό 6,5% απαντά πως θα ψηφίσει άλλο κόμμα.

Στην πρόταση «Είμαι ευχαριστημένος από τις επιδόσεις της κυβέρνησης ΓΑΒΒ» απαντά θετικά το 3,5%.
Στην πρόταση «Είμαι δυσαρεστημένος αλλά δεν υπάρχει καλύτερη εναλλακτική, σκύλοι είμαστε στο κάτω κάτω» το 44%, ενώ το αντίστοιχο στην ερώτηση  «Είμαι δυσαρεστημένος και δεν μπορώ να περιμένω να πάμε βόλτα» απαντά το 51%.

Στην ερώτηση με ποια από τις δύο φράσεις συμφωνείτε περισσότερο:
«Ο Λουκάς διαπραγματεύεται σκληρά με τα αφεντικά για την εθνική μας υπερηφάνεια και το καλό της χώρας» και «Ο Λουκάς δεν δαγκώνει το χέρι που τον τάιζε γιατί φοβάται το πολιτικό κόστος και θέλει να παραμείνει στην εξουσία», στην πρώτη απαντά θετικά το 18% και στη δεύτερη το 73%, ενώ «Δεν ξέρω/ Δεν απαντώ» απαντά το 9%.