Μην παραχαράσσετε
Mostly cloudy
9°C
 

Περιοδεία με το ολόγραμμα του Ανδρέα Παπανδρέου θα πραγματοποιήσει το καλοκαίρι το ΠΑΣΟΚ

andΤην ευκαιρία να ξαναζήσουν χρυσές στιγμές του παρελθόντος θα έχουν το προσεχές καλοκαίρι οι φανατικοί φίλοι κι οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι νοσταλγούν τις παλιές καλές εποχές.

Έτσι, 4 χρόνια μετά την περιοδεία με την αυθεντική του σύνθεση, η οποία στέφθηκε με τεράστια επιτυχία γεμίζοντας στάδια, πλατείες και δρόμους σε όλη την επικράτεια, η σοσιαλιστική παράταξη θα γυρίσει ξανά τη χώρα, αυτή τη φορά με τον φυσικό της ηγέτη, Ανδρέα Παπανδρέου.

Από τις αρχές Ιουλίου, όσοι βρεθούν στις συγκεντρώσεις, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το ολόγραμμα του παλιού πρωθυπουργού σε παλιές αξέχαστες δηλώσεις και ομιλίες, αλλά και σε ειδικά μονταρισμένες νέες ατάκες, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις της εποχής. Για τις ανάγκες του εγχειρήματος, θα επιστρατευτεί προηγμένη τεχνολογία που έχει ήδη εφαρμοστεί με επιτυχία στο εξωτερικό, αλλά και στη χώρα μας, ενώ ήδη έχει αρχίσει η αφισοκόλληση για τις εκδηλώσεις.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, το ολόγραμμα του Ανδρέα θα εμφανιστεί σε 27 πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα, με τελευταίο σταθμό το κέντρο της Αθήνας. Οι διοργανωτές μάλιστα υπόσχονται πολλές εκπλήξεις αλλά και μπόλικη συγκίνηση.

Μείνετε συντονισμένοι στο «Κουλούρι» για οτιδήποτε νεότερο.