Άλλα είχαμε συμφωνήσει
Partly sunny
22°C
 

Μέχρι το 2020 αναμένεται να αιωρούνται όλα τα στελέχη του Ποταμιού

5q8a9030-small-custom-1024x666Μπορεί η είδηση σχετικά με την αντικατάσταση των καρεκλών από μπάλες γυμναστικής στα γραφεία του Ποταμιού να εντυπωσίασε αρκετούς εξωτερικούς παρατηρητές, ωστόσο στους παροικούντες την Σεβαστουπόλεως, η ως άνω εξέλιξη δεν προκάλεσε ουδεμία έκπληξη.

Μάλιστα, όπως έρχονται να αποκαλύψουν κύκλοι του κόμματος, ο πρόεδρος της παράταξης, Σταύρος Θεοδωράκης, έχει για πρώτη φορά ένα ξεκάθαρο στόχο για το δημιούργημά του, αφού ευελπιστεί μέχρι τις αρχές του 2020, στο κτίριο να μην υπάρχει ούτε μία καρέκλα και όλα τα μέλη του κόμματος να έχουν τελειοποιήσει την τεχνική της αιώρησης, μέσω της συστηματικής μελέτης της γιόγκα.

«Οι μπάλες γυμναστικής είναι ένα μεταβατικό στάδιο. Μόλις η εσωτερική μας ενέργεια φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα, θα μπορούμε να αιωρούμαστε κι έτσι δεν θα χρειαζόμαστε κανένα τεχνητό μέσο στήριξης», σχολιάζουν πηγές του Ποταμιού, ενώ μαθαίνουμε ότι έχει ζητηθεί να αντικατασταθούν και τα έδρανα της Βουλής από ειδικά στρώματα, στο σημείο που είναι τοποθετημένοι οι βουλευτές του κόμματος.

Επιπλέον, ο Σταύρος Θεοδωράκης φέρεται να έχει ήδη πλησιάσει την Ελένη Πετρουλάκη ώστε η έμπειρη γυμνάστρια να μετάσχει στο επόμενο ψηφοδέλτιο της παράταξης, με το μοναδικό μελανό σημείο της νέας του πρωτοβουλίας να είναι η δυσκολία του προέδρου να τοποθετήσει κάπου το σακίδιο πλάτης του.

Τέλος, για τον Σεπτέμβρη φαίνεται να μετατίθεται η καθιστική διαμαρτυρία των βουλευτών του κόμματος έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, αφού κοινή επιθυμία είναι μέχρι τότε όλα τα στελέχη να είναι σε θέση να μπορούν να συγκρατήσουν τις φυσικές τους ανάγκες για τουλάχιστον 46 ώρες, κατόπιν συνδυασμού συγκέντρωσης και αρμονίας όλων τους των τσάκρα.