Μην παραχαράσσετε
Partly sunny
13°C
 

«Κρις κραφτ» εξακολουθεί να αποκαλεί τα σκάφη αναψυχής το σύνολο των παλιών ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ

paskΙδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αποτελέσματα της έρευνας του Πανεπιστημίου της Χαριλάου Τρικούπη, τα οποία ψυχογραφούν τους ψηφοφόρους που ψηφίζουν αδιάλειπτα ΠΑΣΟΚ από  το 1974 μέχρι και σήμερα.

Το δείγμα αφορά χιλιάδες συμπολίτες μας οι οποίοι αποτελούν ενεργά μέλη του κόμματος και ερωτήθηκαν για τις καθημερινές τους συνήθειες και τον τρόπο ζωής τους. Από την έρευνα, προέκυψε πως το 87% των ψηφοφόρων της σοσιαλιστικής παράταξης, εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τον φούρνο μικροκυμάτων για μαγείρεμα και όχι μόνο για ζέσταμα φαγητού.

«Ο φούρνος μικροκυμάτων που έλυσε τα χέρια, ξεφορτώθηκα τον μεγάλο φούρνο, ο οποίος πραγματικά μου ήταν άχρηστος. Ακόμα και τα πασχαλινά κουλούρια εκεί τα φτιάχνω» σημειώνει η κυρία Σοφία Μ., 56 χρονών, από το Χαλάνδρι.  Ακόμη, το 92% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, όταν αγοράζουν αυτοκίνητο επιμένουν ιδιαίτερα και απαιτούν να καίει αμόλυβδη, με τον κύριο Μιχάλη Δ. από τις Σέρρες να σημειώνει: «Σκέφτομαι και σέβομαι το περιβάλλον. Θέλω την άνεσή μου αλλά χωρίς να επιβαρύνω τις μελλοντικές γενιές».

Εξάλλου, το σύνολο των ψηφοφόρων του κόμματος χρησιμοποιούν την λέξη «κρις κραφτ» για τα σκάφη αναψυχής και το 72% διαθέτει στο σαλόνι βίντεο με 2 κασέτες για αντιγραφή. Το υπόλοιπο 28% έχει βίντεο με DVD, με αποτέλεσμα να αντιγράφει την ταινία από το DVD σε βιντεοκασέτα και μετά την βλέπει από εκεί.

Τέλος, το 100% των ψηφοφόρων ανατριχιάζει στο άκουσμα της «Κάρμινα Μπουράνα», με τα παραπάνω στοιχεία να βρίσκονται ήδη στα γραφεία του κόμματος για εκτίμηση και χάραξη επικοινωνιακής στρατηγικής.