Μην παραχαράσσετε
Partly sunny
13°C
 

Τη δημιουργία κοινού λογαριασμού με τον Πάνο Καμμένο στο Facebook θα ανακοινώσει στον Τραμπ ο Α. Τσίπρας

tsipras-kammenosΣε μία ιδιαίτερα σημαντική αποκάλυψη αναμένεται να προχωρήσει ο πρωθυπουργός στη σημερινή του συνάντηση με τον πρόεδρο των Η.Π.Α.

Ο Αλέξης Τσίπρας, εκτός από την προκαθορισμένη ατζέντα των συνομιλιών, σκοπεύει να ενημερώσει πρώτο τον Ντόναλντ Τραμπ για ένα σημαντικότατο βήμα στη σχέση του με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο: τη δημιουργία κοινού τους λογαριασμού στο Facebook.

«Ο πρόεδρος έχει εξαιρετική σχέση με τον Πάνο, παρά τις κατά καιρούς διαφωνίες τους. Τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει τη συνεργασία και ιδιαίτερα τη φιλία τους και αυτό δεν γίνεται να διατρανωθεί πιο συμβολικά απ' τη δημιουργία ενός κοινού προφίλ, τους κωδικούς του οποίου θα διαθέτουν μόνο οι δυο τους», σχολίαζαν κύκλοι του πρωθυπουργού μιλώντας στο «Κουλούρι».

Στο συγκεκριμένο προφίλ, θα αναρτώνται φωτογραφίες από τις κοινές παρουσίες των δύο ανδρών, δηλώσεις του ενός για τον άλλο αλλά και βίντεο αφιερωμένα στη φιλία τους. Απομένει να δούμε ποιου το όνομα θα τοποθετηθεί πρώτο και ποιος θα χειρίζεται τις συνομιλίες στο Messenger.

Το «Κουλούρι» ζήτησε ένα σχόλιο απ' την πλευρά των Η.Π.Α., δίχως όμως να λάβει κάποια απάντηση, αφού επιθυμούν να ακούσουν τα νέα από επίσημα χείλη.