Μπορούσε και καλύτερα
Cloudy
26°C
 

Απλήρωτους λογαριασμούς ρεύματος του δήμου Καισαριανής άφησε μαζί με τα λουλούδια ο Α. Τσίπρας στο Σκοπευτήριο

72212eac52705d8f70a58b7baebb76c5Σε μια συμβολική κίνηση με πολλαπλούς αποδέκτες προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της απόδοσης λουλουδιών στο Σκοπευτήριο Καισαριανής, στα πλαίσια της εκδήλωσης του Πανελλαδικού Συνδέσμου Αγωνιστών Εθνικής Εαμικής Αντίστασης.

Ο πρωθυπουργός, μαζί με τα κόκκινα γαρύφαλλα, άφησε διακριτικά στο μνημείο και μερικούς απλήρωτους λογαριασμούς της ΔΕΗ του δήμου Καισαριανής, καθώς και τις οφειλές του ΕΝΦΙΑ του δημάρχου, Ηλία Σταμέλου. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του «Κουλουριού», ο κ. Τσίπρας σκόπευε να παραδώσει στον ίδιο το δήμαρχο τους λογαριασμούς, με την απουσία του τελευταίου να τον αναγκάζει να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

«Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για εκδικητική κίνηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε αποτελεί δείγμα πολιτικής αντιπαλότητας. Πρόκειται πολύ απλά για μια κίνηση που εξυπηρετεί και τους δύο. Για την διευκόλυνση μάλιστα του δημάρχου, στο ιδιόχειρο σημείωμα που συνόδευε τα λουλούδια αναγράφεται το IBAN της τοπικής ΔΟΥ, για την ταχύτερη αποπληρωμή του χρέους», διευκρίνισε ο Νίκος Παππάς σχετικά με την ενέργεια του πρωθυπουργού.

«Αποτελεί οφειλή μας να μην ξεχάσουμε ποτέ τα θύματα της εθνικής αντίστασης και την ξεπληρώσαμε, καιρός να ξεπληρώσουν κι άλλοι τις οφειλές τους», σχολίασε όλο νόημα  ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επιβεβαίωσε την ένταξη του Σκοπευτηρίου στο Υπερταμείο με στόχο την τόνωση του αριστερού τουρισμού, με ριζοσπάστες απ' όλο τον κόσμο να έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους να επισκεφτούν το μνημείο.