Μπορούσε και καλύτερα
Partly cloudy
22°C
 

«Πάγωσε η τσιμινιέρα», ενημερώνει τους πολίτες με έκτακτη ανακοίνωση το ΚΚΕ

xionia-evoiaΟι ακραίες καιρικές συνθήκες κι η σφοδρή χιονόπτωση που έπληξε τη χώρα επηρέασε τη ζωή χιλιάδων συμπολιτών μας τις τελευταίες ημέρες, προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία, την ύδρευση και την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Φαίνεται ωστόσο πως τα προβλήματα δεν σταματούν εδώ, αφού με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε αργά χθες το βράδυ, το ΚΚΕ ήρθε να φωτίσει ακόμη μια πτυχή των δυσχερειών που προκάλεσε η επέλαση του χιονιά. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση: «Πάγωσ’ η τσιμινιέρα κι απ’ έξω από την πύλη εργάτες μαζεμένοι συζητάνε», δίχως όμως να διευκρινίζει για ποιους ακριβώς εργάτες κάνει λόγο.

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με τον γενικό γραμματέα του κομμουνιστικού κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος εξήγησε: «Πέρασε ένας μήνας, οι μηχανές σκουριάζουν και τα παιδιά κρυώνουν και πεινάνε στους δρόμους της Αθήνας», φέρνοντας στο προσκήνιο ακόμη ένα θύμα του λευκού πέπλου το οποίο και σκέπασε την πόλη μας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, τις τελευταίες ώρες στον Περισσό κινείται με το όχημά του ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος σκεπάζει τους δρόμους με αλάτι και τριαντάφυλλα, ενώ ήδη οργανώνεται πορεία ενάντια στο ξενόφερτο χιόνι που προέρχεται απ' την ιμπεριαλιστική Δύση και αποτελεί ξεκάθαρο όργανο του καπιταλισμού.

Τέλος, διαψεύδονται προς το παρόν οι φήμες πως «φέιγ βολάν μοιράζουν, εργάτες κι υποστήριξη ζητάνε».