Άλλα είχαμε συμφωνήσει
Partly sunny
16°C
 

Δουλειά ως μοντέλο σε stock photo agency έπιασε ο Προκόπης Παυλόπολος

38135278_2031775990200155_6698992179563462656_nΜία νέα σελίδα στο ήδη πλούσιο βιογραφικό του, αναμένεται να προσθέσει ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι μεγάλης εταιρείας που δημιουργεί και διαθέτει στους πελάτες της stock photos, δηλαδή έτοιμες φωτογραφίες στις οποίες μοντέλα αναπαριστούν διάφορες καταστάσεις, εντόπισαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ποζάρει στα καμμένα, και αμέσως του προσέφεραν δουλειά.

Ο έμπειρος πολιτικός, θα πρωταγωνιστήσει σε σειρά φωτογραφιών, στις οποίες θα ποζάρει ως «ατάραχος κοστουμαρισμένος μεσήλικας», δίπλα σε διαφόρων ειδών καταστροφές, όπως φωτιές, σεισμούς και πλημμύρες, αλλά και στο βάθος πολεμικών σκηνικών και άλλων τραγωδιών. Οι έμπειροι ανιχνευτές ταλέντων της εταιρείας, έκαναν λόγο για ένα σπάνιο ταλέντο, αφού ουδείς στην ιστορία είχε καταφέρει να τελειοποιήσει σε τέτοιο βαθμό το ύφος του ατάραχου.

«Αποτελεί για μένα μια νέα πρόκληση, την οποία θα υπηρετήσω με ήθος και στοχοπροσήλωση, κάνοντας για ακόμη μια φορά περήφανη την Ελλάδα», σχολίασε λακωνικά ο πρώτος πολίτης, την ώρα που πόζαρε ατάραχος δίπλα σε αναπαράσταση γενοκτονίας, διευκρινίζοντας τέλος πως δεν πρόκειται να παρατήσει τα απαιτητικά καθήκοντά του ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας.