2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Mostly cloudy
11°C
 

Σαν αρχαίος Έλληνας κατέρρευσε ο Γ. Πατέλης στη δίκη της Χρυσής Αυγής, επιβεβαιώνουν αυτόπτες μάρτυρες

Αιφνίδια διακοπή σημειώθηκε στη δίκη της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, όταν ο κατηγορούμενος Γιώργος Πατέλης κατέρρευσε στο εδώλιο, ενώ είχε ξεκινήσει η απολογία του Κ. Κορκοβίλη.

Το δικαστήριο διέκοψε, ενώ του παρήχθησαν οι πρώτες βοήθειες και εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Νωρίτερα, εξετάστηκε από διασώστες του ΕΚΑΒ εντός της δικαστικής αίθουσας ενώ έφτασε ασθενοφόρο για τη μεταφορά του.

Ωστόσο, όπως επιβεβαιώνουν αυτόπτες μάρτυρες, η κατάρρευση του κατηγορούμενου ήταν τουλάχιστον ηρωική, σαφέστατα εμπνευσμένη από αρχαιοελληνικά πρότυπα, θυμίζοντας αντίστοιχες θρυλικές λιποθυμίες στρατηλατών αλλά και εμβληματικών μορφών του ναζισμού. Η κατάρρευση αυτή έχει ήδη σκορπίσει συγκίνηση στα μέλη και τους ψηφοφόρους της οργάνωσης, οι οποίοι από χθες μιμούνται το παράδειγμα του Γ. Πατέλη.

Τέλος, σε περίπτωση που κάποιος μέλος της Χρυσής Αυγής καταρρεύσει με θάρρος μπροστά σας, οι γιατροί συστήνουν να φωνάξετε πολλές φορές «εγέρθετου», μέχρι να σταματήσουν να κλαίνε και να σηκωθούν.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.