Άλλα είχαμε συμφωνήσει
Partly sunny
30°C
 

Βρήκε από πού ανοίγουν τα φώτα του κήπου του Προεδρικού Μεγάρου ο Π. Παυλόπουλος

Μια καλή ημέρα ήταν η χθεσινή για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος βρήκε από πού ανοίγουν τα φώτα του κήπου του Προεδρικού Μεγάρου σχεδόν δύο χρόνια μετά την εκλογή του στο ύπατο αξίωμα της χώρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 66χρονος πολιτικός πρόσφατα ανακάλυψε πως έχει το δικαίωμα να διανυκτερεύει στο μέγαρο της Ηρώδου του Αττικού και έκτοτε συνηθίζει να πραγματοποιεί νυχτερινούς περιπάτους στο κομμάτι του κήπου που βρισκόταν ο παλιός λαχανόκηπος των Ανακτόρων, αναλογιζόμενος την πορεία του πολιτεύματος και τις εκδηλώσεις υποδοχής σχολείων ή βράβευσης αθλητών που είναι προγραμματισμένες για την επομένη.

Οι περίπατοι του έβδομου προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας γίνονταν μέχρι τώρα στα τυφλά, καθώς δεν είχε βρει από πού ανάβουν τα φώτα. Πλέον, αφότου χθες το βράδυ δοκίμασε να ανάψει τον διακόπτη πίσω από την κουρτίνα της μπαλκονόπορτας, δηλώνει απερίφραστα πως στο εξής «όλες οι βόλτες θα γίνονται στο φως».

Μιλώντας για τη σημαντική καθυστέρηση στην εύρεση του διακόπτη, ο Π. Παυλόπουλος τόνισε πως «αυτό είναι το σπίτι μου, όμως δεν μένω εδώ». Εν συνεχεία έστρεψε την προσοχή του στην εικόνα της Παναγίας που κρέμεται πάνω από το πιάνο της πριγκίπισσας Ειρήνης, παίρνοντας όρκο ότι για μια στιγμή η Παρθένος Μαρία χαμογέλασε.

Ο ανώτατος άρχοντας του Ελληνικού Κράτους παραδέχθηκε πάντως πως οι νυχτερινοί περίπατοι είναι λίγο κουραστικοί και του ανοίγουν την όρεξη, άλλωστε πρόκειται για κήπους έκτασης 25 στρεμμάτων. «Ελπίζω σύντομα να ανακαλύψω και πού είναι η κουζίνα», πρόσθεσε.