Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες
Partly sunny
17°C
 

Σερί πήγε πάλι στη Βουλή η Νίκη Κεραμέως

Απίστευτο hangover έχει από το πρωί η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, η οποία για ακόμη μία φορά πήγε κατευθείαν από ξενύχτι στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.

Μετά από μια μακριά και κουραστική μέρα χθες στο υπουργείο, η νέα πολιτικός όπως συνηθίζει πήγε για ένα χαλαρό ποτό σε καφέ-μπαρ του Κολωνακίου, σχεδιάζοντας να μην το «τραβήξει» πολύ καθώς είχε πρωινό ξύπνημα.

Η κουβέντα όμως απέκτησε ενδιαφέρον, το αλκοόλ άρχισε να ρέει και σιγά-σιγά η ρουτίνα και οι υποχρεώσεις της δουλειάς πέρασαν σε δεύτερη μοίρα. «Η ζωή είναι μικρή για να μην αρπάζεις το "τώρα"» σκέφτηκε η κα Κεραμέως όταν πρότεινε σε δύο 50άρηδες με δερμάτινα και μηχανές να συνεχίσουν μαζί με την παρέα της την μπαρότσαρκα σε γνωστά νυχτερινά μαγαζιά του κέντρου.

«Στο πρώτο κλαμπ ήταν ψόφια εντελώς, δεν είχε ψυχή και φύγαμε αμέσως. Το δεύτερο ήταν καλύτερο, έπαιζε latin - είδος μουσικής του οποίου αν και δεν είμαι μεγάλη φαν, προσφέρεται για λίκνισμα και επίδειξη χορευτικών ικανοτήτων. Κάτσαμε αρκετά εκεί και μετά συνεχίσαμε και αλλού νομίζω, αν και κάπου εκεί η μνήμη μου γίνεται θολή» εξομολογήθηκε η υπουργός σε συνεργάτες της σήμερα το πρωί.

«Το επόμενο που θυμάμαι είναι να πηγαίνουμε στον Φλοίσβο για καφέ και πρωινό με θέα τη θάλασσα λίγο πριν ξημερώσει. Ωραία ήταν, ίσιωσα κάπως και μετά ο Λουκιανός (έτσι τον έλεγαν νομίζω) με πήγε σπίτι με τη Χάρλεϊ. Έκανα ένα γρήγορο ντους και απευθείας Βουλή» συμπλήρωσε η κ. Κεραμέως.

Αυτή την ώρα η συνεδρίαση της επιτροπής βρίσκεται λίγο μετά τη μέση της και ομολογουμένως δεν έχει κανένα ενδιαφέρον, ως εκ τούτου η υπουργός Παιδείας σκέφτεται σοβαρά να ζητήσει από τους συναδέλφους της να χαμηλώσουν λίγο τα φώτα και να προσπαθήσουν να μιλάνε πιο σιγά, μπας και καταφέρει να κλείσει λίγο τα μάτια της.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί σύντομα στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.