Μην παραχαράσσετε
Mostly cloudy
8°C
 

Προς επανάληψη οδεύουν οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι ο Αλέξης Τσίπρας να λάβει το 100% των ψήφων

tsΙδιαίτερα δυσαρεστημένος και απογοητευμένος αισθανόταν ο Αλέξης Τσίπρας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του 2ου συνεδρίου του κυβερνώντος κόμματος.

Ο πρωθυπουργός,μιλώντας προς τους συνεργάτες του, δεν μπορούσε να κρύψει την απορία για το ποσοστό του 93,54% με το οποίο επανεξελέγη, ρωτώντας τους διαρκώς «τι διάολο ψήφισε αυτό το 6,46% που δεν διάλεξε εμένα». Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος, έστειλε μήνυμα προς τους 2.926 συνέδρους, το οποίο έκλεινε με τη φράση «δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει τι ψηφίσατε, αλλά δεν πήρα εγώ όλες τις ψήφους» ενώ περπατούσε νευρικά κάνοντας κύκλους γύρω απ' το γραφείο του στο μέγαρο Μαξίμου.

Ήδη, η επίσης νεοεκλεγείσα εκτελεστική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, προσανατολίζεται προς τη διεξαγωγή νέου συνεδρίου, το προσεχές Σαββατοκύριακο στο πάρκινγκ του ΙΚΕΑ στο αεροδρόμιο, με στόχο την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα με ποσοστό 100%, προς αποκατάσταση της εσωκομματικής ισορροπίας.

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με τον Υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, ο οποίος επιβεβαίωσε τις σκέψεις της ηγεσίας, διευκρινίζοντας πως «θα κάνουμε όσες εκλογές χρειάζονται μέχρι να πάρουμε 2.926 ψήφους. Μάλλον κάποιοι δεν κατάλαβαν τι ψήφισαν αλλά δεν πειράζει, τα έχουμε ξαναζήσει αυτά με το δημοψήφισμα, όλα θα φτιάξουν».