Μπορούσε και καλύτερα
Sunny
25°C
 

Χαλασμένο ρολόι τοίχου προσπαθεί να απολαύσει τις φορές που δείχνει τη σωστή ώρα

a8-super_silent_large_wall_clock_with_art_ironwork_frame_and_198_shiny_rhinestones_8Δεν δείχνει να το βάζει κάτω το ρολόι που διακοσμεί το σαλόνι του σπιτιού 33χρονου επιχειρηματία, στο οποίο οι μπαταρίες έχουν αδειάσει εδώ και αρκετούς μήνες.

Το κυκλικό ρολόι με δείκτες, έχει πλέον ακινητοποιηθεί στη 1 και 50, αδυνατώντας να κάνει το οτιδήποτε για να αλλάξει τη μοίρα του. Παρ' όλα αυτά, δεν τα παρατάει, ούτε στεναχωριέται, προσπαθώντας να χαρεί όσο μπορεί αυτές τις δύο φορές την ημέρα στις οποίες και δείχνει τη σωστή ώρα.

«Προσπαθεί να κρύψει τη λύπη του, όταν όμως φτάνει 1 και 50, το βλέπεις ότι λάμπει. Κορδώνεται και προσπαθεί να κάνει τους πάντες να το κοιτάξουν, αποσπώντας την προσοχή τους. Μπορεί η χαρά του να διαρκεί μόλις για 60 δευτερόλεπτα, όμως φροντίζει να τα αδράξει μέχρι τέλους. Αποτελεί παράδειγμα για όλους μας και μας δίνει δύναμη», περιγράφει στο «Κουλούρι» ο καναπές του σαλονιού.

Στο «Κουλούρι» μίλησε όμως και το ίδιο το ρολόι, το οποίο τόνισε: «Δεν βλέπω το ποτήρι μισοάδειο, αλλά μισογεμάτο. Δεν σκέφτομαι ότι για 23 ώρες και 58 λεπτά δείχνω τη λάθος ώρα, αλλά γιορτάζω τα δύο λεπτά που δείχνω τη σωστή, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα γίνει κάποιο θαύμα και θα καταφέρω να αποκτήσω ξανά τις μπαταρίες μου. Θα χαρώ κάθε δευτερόλεπτο που είμαι κρεμασμένο στον τοίχο, σκεπτόμενο ότι θα μπορούσα να έχω την τύχη της κουνιστής πολυθρόνας και να καταλήξω στην αποθήκη».

Το «Κουλούρι» χαιρετίζει την προσπάθεια του ρολογιού και εύχεται κάποια στιγμή στο μέλλον να κατορθώσει να δείχνει τη σωστή ώρα για ολόκληρο το 24ώρο.