Μην παραχαράσσετε
Partly sunny
13°C
 

77χρονη Αθηναία ξέρει τι καιρό θα κάνει την επόμενη εβδομάδα σε όλη την Ευρώπη

100180103_people_are_caught_out_in_a_heavy_rain_shower_in_westminster_london_press_association_p-xlarge_trans_nvbqzqnjv4bqvzjnqpvgpnfyf5cbbttpcfeont4dpw4trgyah2k366kΠλήρως ενημερωμένη κι έτοιμη για κάθε πιθανή συζήτηση σχετικά με τον καιρό, δηλώνει η Ευσταθία Κ., η οποία πέρασε τις τελευταίες ώρες μελετώντας αναλυτικά όλα τα δελτία καιρού σε τέσσερις διαφορετικές ιστοσελίδες και πέντε τηλεοπτικούς σταθμούς.

Η 77χρονη συνταξιούχος, γνωρίζει πλέον τι συνθήκες θα επικρατούν σε κάθε γωνιά της χώρας μας, αλλά και σε όλες τις περιοχές της Ευρώπης, παρά το γεγονός πως δεν έχει φύγει από το διαμέρισμά της στην Κυψέλη εδώ και 24 χρόνια. «Οι βροχές που επισκέφτηκαν τη χώρα μας ήταν αναμενόμενες, εγώ προειδοποιούσα τους γνωστούς μου εδώ και μέρες. Πλέον, θα μεταφερθούν προς τα νότια, ενώ ιδιαίτερα ασταθές θα είναι το καλοκαίρι σε πολλές χώρες της Ευρώπης», σχολίασε η συμπαθής γυναίκα μιλώντας στον δημοσιογράφο του «Κουλουριού», ενώ σε ερώτηση σχετικά με τους λόγους που γνωρίζει τον καιρό σε μέρη που δεν πρόκειται να επισκεφτεί ποτέ, παραδέχτηκε:

«Ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει γιε μου. Καλό είναι να προετοιμαζόμαστε για τα πάντα και να ξέρουμε τι συνθήκες επικρατούν ανά πάσα στιγμή, σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Μπορεί αύριο να ξυπνήσω στο Ρέικιαβικ, η τεχνολογία έχει προχωρήσει, οι απαγωγές έχουν πολλαπλασιαστεί. Να μην ξέρω τι ρούχα να πάρω;»

Σε εκείνο το σημείο, η κυρία Ευσταθία έκλεισε βιαστικά το τηλέφωνο για να αναλύσει στις φιλενάδες την υγρασία που θα επικρατεί στο Οπόρτο της Πορταγαλίας τις πρώτες εβδομάδες του Αυγούστου.