Σε βλέπουμε
Partly cloudy
16°C
 

Θέση τρία κλαδιά ψηλότερα κέρδισε φέτος κόκκινη μπάλα σε χριστουγεννιάτικο δέντρο σπιτιού

christmas-tree-decorations-6Περήφανη, ενθουσιασμένη, αλλά και έτοιμη να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες, δηλώνει η κόκκινη, στρογγυλή μπάλα της οικογένειας Ροδόπουλου στο Περιστέρι, η οποία ήρθε αντιμέτωπη με μια ευχάριστη έκπληξη κατά τον στολισμό του φετινού δέντρου.

Συγκεκριμένα, το εορταστικό στολίδι, κατάφερε να «κερδίσει» τρεις ολόκληρες θέσεις στην ιεραρχία των κλαδιών, φτάνοντας μέχρι και το πέμπτο, σε αντίθεση με το μόλις δεύτερο στο οποίο και βρέθηκε πέρσι. Η θέση αυτή μάλιστα, είναι η υψηλότερη στην τετράχρονη πορεία της στο σπίτι, πλησιάζοντας όσο ποτέ την κορυφή του ελάτου.

«Με σκληρή δουλειά, λίγα λόγια και αφοσίωση, έδειξα τι μπορείς να πετύχεις. Ξεκίνησα από χαμηλά, αλλά δεν γκρίνιαξα ούτε δευτερόλεπτο, όντας βέβαιη ότι θα πάρω την ευκαιρία μου. Υπόσχομαι ότι θα κάνω περήφανους τους Ροδόπουλους και θα αναγκάσω και φέτος όλους τους καλεσμένους να πουν τα καλύτερα», σχολίασε η μπάλα, η οποία άφησε σε χαμηλότερα κλαδιά μικρά αστέρια, χρωματιστές μπάλες και πληθώρα άλλων στολιδιών.

Τέλος, σχετικά με τα μελλοντικά της όνειρα, η κόκκινη μπάλα σχολίασε: «κοιτάζω κάθε Χριστούγεννα ξεχωριστά και θα κάνω ταμείο στο τέλος».