Μην παραχαράσσετε
Partly cloudy
11°C
 

Σε βραχονησίδα σχεδιάζει να παντρευτεί για εκδίκηση 35χρονος που έχει ήδη κλεισμένα όλα τα ΣΚ του καλοκαιριού με γάμους

wedΈνα αληθινό δράμα βιώνει και φέτος ο Δημήτρης από το Χαλάνδρι, ο οποίος βλέπει όλα τα Σαββατοκύριακα του Ιουνίου και Ιουλίου να έχουν ήδη κλείσει από προσκλήσεις σε γάμους και βαπτίσεις.

Όπως εξομολογείται μάλιστα, είναι πλέον η τέταρτη χρονιά συνεχών υποχρεώσεων που δεν του επιτρέπουν να
απολαύσει τον ελεύθερο χρόνο των καλοκαιρινών του Σαββατοκύριακων. «Δεν αντέχω άλλο» εκμυστηρεύεται με τρεμάμενη φωνή στο «Κουλούρι» και συνεχίζει: «Δεν είναι μόνο ότι ξοδεύω τόσα πολλά που δεν μου μένουν χρήματα να πάω διακοπές. Δεν στέκομαι καν στο ότι δεν έχω χρόνο για τον εαυτό μου. Το χειρότερο είναι ότι περνάω απαίσια σε όλους τους γάμους. Το μυστήριο πάντα βαρετό. Οι λεμονάδες με τα χάρτινα καλαμάκια. Το φαγητό σχεδόν πάντα ίδιο, κρύο και με ουρές. Η μουσική φρικτή και τέτοια που δεν την ακούει κανένας εκτός γάμου. Και όχι μόνο αυτό, είναι και τεράστια ταλαιπωρία που όλοι θέλουν ο γάμος τους να είναι ξεχωριστός και τον κάνουν σε απομακρυσμένα σημεία. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος έχω γάμο στην Καλαμάτα, βάπτιση στην Τζιά και ένα γάμο ακόμα στην Παιανία. Όλα αυτά σε ένα απλό τριήμερο για το όνομα του θεού».

Ο Δημήτρης όμως έχει ορκιστεί εκδίκηση, την οποία και μας περιγράφει αναλυτικά: «Έψαξα πάρα πολύ για το πού θα παντρευτούμε με την Ελένη. Θα καλέσω όλους όσους με έχουν τραβήξει, συναδέλφους, φίλους, ξαδέρφια και θα πρέπει να έρθουν κάπου που να πρέπει να πάρουν πλοίο, αεροπλάνο, αυτοκίνητο, μέχρι και καΐκι. Σκέφτομαι μια απομακρυσμένη βραχονησίδα απέναντι από το Καστελόριζο. Και θα είναι παραμονή Χριστουγέννων για να μην υπάρχει η δικαιολογία της άδειας. Το φαγητό θα είναι μοριακή vegan κουζίνα και θα έχω ζωντανή μουσική την αγαπημένη μου μπάντα, τους Rotting Christ. Επιτέλους θα περάσω καλά σε γάμο» μας εκμυστηρεύεται ο Δημήτρης.

Όσο για την Ελένη, η νεαρή κοπέλα δεν φάνηκε να θέλει να σχολιάσει την οργάνωση που σχεδιάζει ο μέλλων σύγυζός της. Εμείς από την πλευρά μας, ευχόμαστε στο ζευγάρι βίο ανθόσπαρτο.