Μπορούσε και καλύτερα
Sunny
25°C
 

«Πάντα έλεγα ότι είμαστε ενέργεια»: Δικαιωμένος αισθάνεται 40χρονος ρέικι μάστερ από τη διαφήμιση του Milko

Screenshot 2015-10-06 15.26.40Η απόλυτη δικαίωση μετά από είκοσι χρόνια ενασχόλησης με το ρέικι φαίνεται πως ήρθε με τη νέα διαφήμιση του Μίλκο για τον 40χρονο PanA~*, ρέικι μάστερ που ζει και εργάζεται στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.

«Χρόνια τα λέω εγώ αυτά, αλλά δεν με πιστεύει κανείς. Χαίρομαι απεριόριστα που η αλήθεια για την ενέργεια βγαίνει επιτέλους προς τα έξω, έστω και με τη μορφή διαφήμισης σοκολατούχου γάλακτος» εκμυστηρεύεται στο «Κουλούρι» ο PanA~*.

Ενώ ο συμπαθής ρέικι μάστερ άλλαζε με τη δύναμη του μυαλού τους ιριδισμούς της αύρας του, συνέχισε ψιθυρίζοντας πως «αν όλοι χρησιμοποιούσαμε το 100% του εγκεφάλου μας αντί για το 10% που χρησιμοποιούμε σήμερα θα καταλαβαίναμε τα αυτονόητα για την ενέργεια που μας περιβάλλει, και θα την αντιλαμβανόμασταν οπτικά βλέποντας μία δέσμη φωτός να εισέρχεται από την κορυφή του κεφαλιού και να διοχετεύεται στο σώμα και την αύρα του δέκτη, ο οποίος μπορεί να κατευθύνει την ενέργεια να βγει από τα χέρια, αλλά και από τα πόδια, τα μάτια, το στόμα».

«Για μένα, η συγκεκριμένη διαφήμιση λέει αυτά που θα έπρεπε να γνωρίζει όλος ο κόσμος. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν ανάμεσά μας άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν εξωτερικεύσει την ενέργεια που κρύβουν μέσα τους. Πραγματικά μου μοιάζει αδιανόητο να μην έχουν ψάξει να βρουν την σπίθα εκείνη που θα τους βοηθήσει να το κάνουν. Επικροτώ την προσπάθεια και ελπίζω η ελληνική διαφήμιση να συνεχίσει την δημιουργική και ενθαρρυντική της λειτουργία» ήταν τα τελευταία λόγια του 40χρονου σοφού πριν κάνει μια αιώρηση Balducci και στη συνέχεια εξαφανιστεί ακαριαίως.

Για τους αναγνώστες του «Κουλουριού» που δεν είναι εξοικιωμένοι με το ρέικι, υπενθυμίζουμε πως η λέξη Ρέικι είναι ιαπωνική και αποτελείται από δύο ιαπωνικά ιδεογράμματα (κάντζι): Ρέι και Κι. Ρέι (靈) σημαίνει πνεύμα, ενώ Κι (氣) σημαίνει αέρας, ατμός, στα ιαπωνικά και ερμηνεύεται ως ενέργεια. Επίσης ερμηνεύεται ως Συμπαντική Ενέργεια, Ουράνια Ενέργεια ή Ανώτερη Ενέργεια.

PanA~* είναι το πνευματικό όνομα του Παναγιώτη Άμπογλου, με την περισπωμένη (~) στο τέλος του ονόματος να συμβολίζει τον αγώνα της ζωής, αποκάλυψη, αφιέρωση και έμπνευση και πάνω από όλα, απεριόριστο θαυμασμό για το σύμπαν. Το σύμβολο του αστεριού (*) συμβολίζει τη σπίθα που χρειάζεται για να βγει η ενέργεια που βρίσκεται μέσα μας.

Έπειτα από τις παραπάνω δηλώσεις, το Μίλκο ήδη αναζητά το συμπαθή Παναγιώτη ώστε να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη διαφήμισή του.