Μην παραχαράσσετε
Partly sunny
13°C
 

Η Αθανασία Νταβαρίνου νικήτρια του διαγωνισμού για το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού

ellhnikoΕρωτηματικά προκαλεί η ξαφνική ανακοίνωση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιου Πιτσιόρλα, σύμφωνα με την οποία μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού για την έκταση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, είναι η Αθανασία Νταβαρίνου.

Η γυναίκα η οποία έχει στρέψει πάνω της τα βλέμματα όλου του πανελληνίου χάρη στις συνεχείς της νίκες σε τηλεπαιχνίδια και διαγωνισμούς, κατόρθωσε να υπερκεράσει δυνατές υποψηφιότητες από πολυάριθμα επενδυτικά σχήματα, εντός κι εκτός των συνόρων. Οι λεπτομέρειες σχετικά με την τελική επικράτηση της κ. Νταβαρίνου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, φαίνεται πάντως πως αυτός δεν είναι ο μόνος κρατικός διαγωνισμός τον οποίο έχει κερδίσει τον τελευταίο  χρόνο, αφού ήδη της ανήκουν τέσσερα περιφερειακά αεροδρόμια σε όλη τη χώρα.

Το «Κουλούρι» κατόρθωσε να εντοπίσει με αρκετή ευκολία την γυναίκα, η οποία αφού μας διευκρίνισε πως επιθυμεί να την αποκαλούμε Νάσια, σχολίασε: «Η αλήθεια είναι πως δεν θυμάμαι να δηλώνω συμμετοχή στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, όμως δεν έχει και τόση σημασία μιας και καθημερινά παίρνω μέρος σε εκατοντάδες διαγωνισμούς. Δεν μπορώ πια να τους θυμάμαι και όλους. Χαίρομαι πολύ για τη νίκη μου ωστόσο, αφού κακά τα ψέμματα, χρειαζόμουν μια μεγάλη αποθήκη για όλα αυτά που κερδίζω στα διάφορα τηλεπαιχνίδια».

Τέλος, η κυρία Νταβαρίνου διέψευσε τις φήμες σύμφωνα με τις οποίες είναι πλέον η κάτοχος της περιοχής στην οποία βρισκόταν το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, κρατώντας όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο απλά να μην το θυμάται.