Οι επόμενες δύο βδομάδες είναι κρίσιμες
Sunny
25°C
 

Δικαίωμα να χρωστάνε τόσους μήνες όσους και τα μαθήματα που χρωστάνε θα έχουν οι φοιτητές με CU

Μια νέα ακαδημαϊκή χρονιά ετοιμάζεται να ξεκινήσει και οι φοιτητές που θα επιλέξουν για την ομιλία τους κάποιο από τα πακέτα του CU θα μπορέσουν να απολαύσουν μια σειρά από πλεονεκτήματα τα οποία θα επεκτείνονται και στην σχολή στην οποία κατάφεραν να εισαχθούν επειδή είχαν πρόγραμμα και δεν στερήθηκαν τίποτα.

Έτσι, σε μια πρωτοφανή καινοτομία που όμοιά της δεν έχουμε συναντήσει ξανά στα ακαδημαϊκά χρονικά, ο κάθε φοιτητής-συνδρομητής του CU θα διαθέτει το δικαίωμα να χρωστάει τον ίδιο αριθμό μηνών ανανέωσης με αυτόν των μαθημάτων που θα χρωστάει στη σχολή του. Με τον τρόπο αυτό, θα δημιουργείται στον φοιτητή κίνητρο να διαβάσει και να περάσει μαθήματα, ώστε να μειώσει τα χρωστούμενα προς το CU και να περιορίσει έτσι τα τηλεφωνήματα που θα του υπενθυμίζουν τα χρέη του.

«Ομολογώ ότι έχω ήδη αγχωθεί ενόψει των σπουδών μου. Πέρασα στο ΙΕΚ ψιμυθιολόγων, έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα και πλέον έχω τόσες ευθύνες και υποχρεώσεις. Θα προλαβαίνω όλα τα πάρτι, θα αντέχω τόσα ξενύχτια, θα σπάσω το νέο ρεκόρ παραμονής σε καφετέρια, θα βελτιωθώ στο τάβλι; Ευτυχώς, χάρη στους καλούς ανθρώπους του CU θα έχω ένα άγχος λιγότερο, αφού όσα μαθήματα κι αν χρωστάω, θα έχω πάντα κινητό για να
ζητάω σημειώσεις. Κάτι είναι κι αυτό», σχολίασε πρωτοετής φοιτητής σε ένα διάλειμμα από το Fifa 2019.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί το ενδιαφέρον αυτό θέμα και θα επανέλθει μόλις αποκτήσει μερικά έξτρα δεδομένα.