Μην παραχαράσσετε
Partly sunny
14°C
 

Εξακολουθεί να διδάσκει καθηγήτρια που έχει αφίσα του Παύλου Σιδηρόπουλου στο δωμάτιό της

pavlosΑκόμη μια σχολική χρονιά απολαμβάνει η κυρία Χρυσούλα Δαραβίγκα απ' το Ρετζίκι Θεσσαλονίκης, η οποία παρά το γεγονός ότι βαδίζει στα 65ο έτος της ηλικίας της, εξακολουθεί να αισθάνεται κοντά στην νεολαία.

Η καθηγήτρια οικιακής οικονομίας, διατηρεί μάλιστα για 30η συνεχόμενη χρονιά την αφίσα του Παύλου Σιδηρόπουλου στο δωμάτιό της, μαζί με τους ροκ δίσκους της και τα παλιά τεύχη του περιοδικού «Ποπ και Ροκ», ενώ αρκετές φορές πηγαίνει στο σχολείο με το γεμάτο κονκάρδες τζιν μπουφάν της και το σακίδιο το οποίο φέρει ονόματα συγκροτημάτων γραμμένα με μαρκαδοράκι.

«Σημασία δεν έχει πόσο χρονών είσαι, αλλά πόσο νιώθεις, κι εγώ αισθάνομαι πολύ πιο νέα απ' τους μαθητές μου. Η γενιά μου άλλωστε πρόλαβε τα χρόνια της ροκ κι αυτά που ζήσαμε θα μας κάνουν για πάντα παιδιά. Η έφηβος μέσα μου ακόμη ζει κι είναι πολύ πιο αλήτισσα απ' τα σημερινά φλωράκια που ακούνε Πυξ Λαξ», σχολίασε η καθηγήτρια λίγο πριν ρίξει ουίσκι στο πράσινο τσάι της.

Όσο για τους μαθητές της κ. Δαραβίγκα, σε σχετική ερώτηση του «Κουλουριού» απάντησαν ότι δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο Παύλος Σιδηρόπουλος ενώ εκτίμησαν πως η ηλικία της καθηγήτριάς τους πρέπει να είναι «λίγο πάνω απ' τα 100».