Άλλα είχαμε συμφωνήσει
Partly sunny
30°C
 

Σε παραλία του Κορινθιακού μεταφέρθηκαν από αέρος τρεις οδηγοί που πήγαιναν στις δουλειές τους

Ένα απίστευτο γεγονός, που ξεπερνά τη φαντασία ακόμα και των σεναριογράφων του Χόλιγουντ, συνέβη πριν λίγη ώρα στη λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος των Τριών Γεφυρών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τρία οχήματα ανυψώθηκαν λόγω των ισχυρών ανέμων και μεταφέρθηκαν μέσω του αέρα σε παραλία στον κορινθιακό κόλπο, κοντά στο Πόρτο Γερμενό. Μάλιστα, το απίστευτο είναι ότι οι οδηγοί και των τριών οχημάτων βγήκαν σώοι και ασφαλείς από τα αυτοκίνητα τους, μετά το αναπάντεχο ταξίδι.

Το συμβάν που αψηφά τους νόμους της φυσικής, έλαβε χώρα στις 8.44 π.μ. την ώρα που οι τρεις εργαζόμενοι οδηγούσαν προς τις δουλειές τους. Τη στιγμή εκείνη, οι θυελλώδεις ριπές του αέρα έφταναν τοπικά μέχρι τα 14 μποφόρ (σ.σ. άλλοι λένε ίσως και 16). Προτού οι οδηγοί καταλάβουν τι τους συμβαίνει, τα οχήματα είχαν απογειωθεί και μετά από περίπου 25 λεπτά πτήσης, προσγειώθηκαν στην παραλία.

Όπως είναι φυσικό, οι τρεις εργαζόμενοι δεν είναι σε θέση σήμερα να φτάσουν στο χώρο εργασίας τους, καθώς εκτός από την ιπτάμενη μεταφορά τους με αυτοκίνητο για 50 περίπου χιλιόμετρα, στο σημείο που βρίσκονται έχουν πέσει βράχοι λόγω του αέρα, οι οποίοι έχουν κλείσει τον δρόμο.

Το αξιοπερίεργο γεγονός έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σύσσωμης της επιστημονικής κοινότητας, που προσπαθεί να λύσει το μυστήριο και εξηγήσει το φαινόμενο, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση έχει προκαλέσει η πληροφορία πως κάθε ένας από τους οδηγούς απογειώθηκε από διαφορετική γέφυρα από τις Τρεις Γέφυρες.

Άλλωστε, μόλις πριν λίγα λεπτά ο καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας και Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών Ευθύμιος Λέκκας ανακοίνωσε πως κατευθύνεται προς την παραλία για να κάνει επί τόπου αυτοψία, και ως εκ τούτου δεν θα βρίσκεται σήμερα στο γραφείο του.