Σε βλέπουμε
Clear
21°C
 

Φέρελπις νέος δεν «έμπαινε» πλέον στο χώρο της διαφήμισης μετά την καμπάνια των Goody’s

goodys-empaines-tokoulouri-nativeΑπογοητευμένος αισθάνεται ο 20χρονος Μίλτος, σπουδαστής marketing του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος ονειρευόταν μια καριέρα στον χώρο της διαφήμισης.

Όπως παραδέχεται ο ίδιος ωστόσο, αναγκάζεται να αφήσει τα όνειρά του πίσω και να ακολουθήσει μια πιο
ρεαλιστική επιλογή καριέρας, αφού παρακολούθησε την νέα καμπάνια της αλυσίδας εστίασης Goody’s.
Ο λόγος αυτής της αλλαγής ρότας, είναι πως απογοητεύτηκε που δεν μπορεί να συνδεθεί με την διαφήμιση, παρά το γεγονός ότι αυτή απευθύνεται ακριβώς στο δικό του δημογραφικό κοινό.

«Αν δεν καταλαβαίνω εγώ τη συγκεκριμένη καμπάνια και δεν έχω καμία επαφή με το κοινό που έχει ξετρελαθεί,
πώς θα δημιουργώ περιεχόμενο το οποίο να μπορεί να τους αγγίξει;» μας εκμυστηρεύεται προβληματισμένος ο νεαρός και συμπληρώνει: «Δεν κατάλαβα τίποτε. Ίσα-ίσα που με ξένισε και με έκανε να αισθανθώ άβολα. Μάλλον δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει γύρω μου. Το σκέφτηκα πολύ και αφού αρέσει αυτή η διαφήμιση μάλλον εγώ δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ. Ίσως δεν είμαι αρκετά κουλ- κάτι που ποτέ δεν μου είχε περάσει από το μυαλό. Αποφάσισα λοιπόν. Δεν έμπαινα».

Μετά την συζήτησή μας, ο Μίλτος μας αποχαιρέτησε με ένα θερμό και εγκάρδιο «Κουλ παιδιά- τζάμι που τα 'παμε δικοί μου», το οποίο μας έδειξε ότι τελικά, ίσως και να μπορούσε να έχει μπει. Άλλο ένα ταλέντο το οποίο χάθηκε άδικα στην Ελλάδα της κρίσης.