Σε βλέπουμε
Clear
28°C
 

Τρία γεύματα θα προσφέρονται πλέον σε όσους στέκονται στις ουρές του ΕΦΚΑ

0050038413_eforia-ouresΕνθαρρυντικά είναι τα νέα που αφορούν τους συμπολίτες μας που, κατά τα φαινόμενα, ξημεροβραδιάζονται καθημερινά στις ουρές του ΕΦΚΑ λόγω της έλλειψης προσωπικού. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την επικείμενη συνεργασία του δημοφιλούς φορέα με γνωστή εταιρεία εστίασης η οποία έγινε γνωστή στους ρεπόρτερς του «Κουλουριού» αργά χθες το βράδυ.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο οργανισμός αφουγκράστηκε τις ανάγκες και τον εκνευρισμό των πολιτών και προτίθεται στο εξής να προχωρήσει σε σειρά ενεργειών με σκοπό την διευκόλυνσή τους κατά τις ώρες αναμονής στις ουρές. Έτσι, κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία, θα προβλέπονται στο εξής τρία γεύματα για όσους βρίσκονται στην ουρά, τα οποία αντιστοιχούν στα τρία σημαντικά της ημέρας.

Οι αναμένοντες θα έχουν επίσης, με μικρή επιβάρυνση, τη δυνατότητα wine pairing με το μεσημεριανό και το βραδινό τους σε περιορισμένη φυσικά ποσότητα έτσι ώστε να μην ξεχάσουν για ποιο λόγο βρέθηκαν εξ αρχής στην ουρά. Όσοι επιλέξουν την προσφορά με το wine pairing θα μπορούν να απολαύσουν και μικρά σνακς σαν απογευματινό, όπως η δημοφιλής μηλόπιτα και το κρουασάν της εταιρείας.

Παράλληλα, για όσους επιθυμούν να παραμείνουν στην ουρά για να κρατήσουν θέση για το πρωί, θα λειτουργεί open bar που θα σερβίρει όλο το βράδυ σε προνομιακές τιμές και θα συνοδεύεται από ελληνική λαϊκή μουσική σε χαμηλή ένταση ώστε να μην ενοχλείται η γειτονιά. Τέλος, ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα γίνονται κληρώσεις με βάση τον αριθμό αναμονής του κάθε πολίτη, με τους νικητές να κερδίζουν μικρά ή μεγαλύτερα δώρα αλλά και τη χαρά μιας μικρής γιορτής με τη συμμετοχή των υπαλλήλων οι οποίοι θα αφήνουν για λίγο τις θέσεις τους.

Η νέα συνεργασία αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στους επόμενους δύο μήνες και θα λειτουργεί πιλοτικά σε συγκεκριμένους δήμους, ενώ τα προσφερόμενα γεύματα θα διαφοροποιούνται ποιοτικά ανάλογα με το γαστρονομικό επίπεδο των δημοτών, από απλά όσπρια και μπομπότα στις λαϊκές συνοικίες μέχρι τα καλύτερα fine dining πιάτα στους δήμους των βορείων προαστίων.