Μπορούσε και καλύτερα
Cloudy
26°C
 

Συνελήφθη 20χρονος Θεσσαλονικιός που έπαιζε τάβλι δίχως να πίνει ταυτόχρονα φραπέ

tavbΙδιαίτερα αναστατωμένοι είναι τις τελευταίες ώρες οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, έπειτα από την ανάρμοστη συμπεριφορά την οποία επέδειξε ο Σάκης Δ., ο οποίος πέρασε το βράδυ του στο κρατητήριο καθώς συνελήφθη επ' αυτοφώρω να επιδίδεται σε παρτίδα ταβλιού δίχως ταυτόχρονα να πίνει φραπέ.

Ο 20χρονος, επισκέφθηκε κεντρική καφετέρια στην παραλία της πόλης τις απογευματινές ώρες, για τάβλι και παρακολούθηση της «κίνησης» μαζί με τον συμφοιτητή του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, Αντώνη. Οι πρώτες ζαριές είχαν ήδη πραγματοποιηθεί, όταν η σερβιτόρα τους πλαισίωσε για να πάρει την παραγγελία τους.

«Τι φραπεδάκια να σας φέρω;», ρώτησε τους δύο φίλους, με τον Αντώνη να ζητάει έναν γλυκό και τον Σάκη να απαντάει πως προτιμά να πιει έναν ζεστό καπουτσίνο. Στο μαγαζί επικράτησε αμέσως νεκρική σιγή, με όλους τους θαμώνες να παρακολοθούν αποσβωλομένοι τον νεαρό να κάνει πόρτες απολαμβάνοντας τον καπουτσίνο του. Ένας πελάτης όμως φάινεται πως δεν άντεξε το αποτρόπαιο θέαμα, καλώντας τελικά την αστυνομία, η οποία και προχώρησε στη σύλληψη του 20χρονου.

«Αυτές δεν είναι εικόνες που θέλουμε να βλέπουμε απ' το μέλλον της χώρας. Σε λίγο θα έρχονται για καφέ και δεν θα παίζουν καν τάβλι. Ελπίζω ο χρόνος του στην στενή να τον συνετίσει», σχολίασε ρουφώντας μια γουλιά φραπέ ο κύριος Αριστείδης, θαμώνας της καφετέριας τα τελευταία 40 χρόνια.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί στενά την παράξενη υπόθεση του Σάκη και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.