Μην παραχαράσσετε
Cloudy
7°C
 

Σαφώς πιο αυστηρή και απόμακρη η κυρία Χρύσα από τότε που έγινε διαχειρίστρια

img_07891Εμφανή σημάδια αλλαγής στην συμπεριφορά της κυρίας Χρύσας παρατηρούν το τελευταίο διάστημα οι ένοικοι πολυκατοικίας η οποία βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο του Γαλατσίου.

Μάλιστα, οι κάτοικοι των διαμερισμάτων δεν διστάζουν να συνδέσουν τις αλλαγές αυτές με το γεγονός πως η 56χρονη αποτελεί πλέον την διαχειρίστρια της πολυκατοικίας, διαδεχόμενη τον κύριο Σπύρο, ο οποίος έπειτα από τρία πετυχημένα χρόνια στο υπέρτατο αξίωμα κάθε σπιτιού, αποφάσισε να παραδώσει την σκυτάλη επικαλούμενος φυσική και ψυχολογική κόπωση.

Σύμφωνα με τις κακές γλώσσες, η κ. Χρύσα, η οποία επικράτησε στις εσωτερικές εκλογές με ψήφους 5-2 έναντι του 24χρόνου φοιτητή Γιάννη από την γκαρσονιέρα του πρώτου ορόφου, είναι πλέον σαφώς πιο απόμακρη και αυστηρή στις συναναστροφές της με τους γείτονές της.

«Μέχρι να γίνει διαχειρίστρια, μας χαιρετούσε όλους με χαμόγελο, μας έπιανε την κουβέντα, μέχρι και για καφέ και κουτσομπολιό στο σπίτι της μας καλούσε. Από τότε που κέρδισε τις εκλογές όμως, όλα άλλαξαν. Αποφεύγει τα πολλά-πολλά, δεν χαμογελάει, μας μιλάει στον πληθυντικό και την ενοχλούν τα αστεία. Μιλάει μόνο για τα θέματα της πολυκατοικίας και κάνει συνεχώς παρατηρήσεις. Είναι άλλος άνθρωπος», αποκαλύπτει στο «Κουλούρι» ένοικος του τρίτου ορόφου, με τον Γιάννη να συμπληρώνει:

«Πάντα της έκανα πλάκες και έδειχνε όχι απλά να τις δέχεται αλλά να τις απολαμβάνει. Τον τελευταίο καιρό όμως, όποτε τολμάω να της κάνω πλάκα με κοιτάει αυστηρά και μου λέει να προσέχω τα όρια και να σέβομαι κάποια πράγματα. Δεν καταλαβαίνω τι άλλαξε».

Το «Κουλούρι», επικοινώνησε ως όφειλε και με την κυρία Χρύσα, η οποία ωστόσο δήλωσε πολύ απασχολημένη με τις νέες της ευθύνες για να μας μιλήσει.