Φτου ξελευτερία
Partly cloudy
24°C
 

Σε υποχρεωτική καραντίνα θα μπαίνουν για τουλάχιστον 14 ημέρες και οι μαφιόζοι που επισκέπτονται τη χώρα μας

«Πλούσιο» ήταν σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγήες το παρελθόν του 44χρονου Βέλγου που έπεσε θύμα μαφιόζικης εκτέλεσης έξω από την οικία όπου διέμενε με την Βραζιλιάνα σύζυγό του και το μόλις δύο ετών παιδί τους πριν από μερικές ημέρες στη Βούλα.

Όπως αποδείχτηκε από τις απαντήσεις που έλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής από τις βελγικές Αρχές, το θύμα ήταν 44 ετών και το 2016 καταδικάστηκε στο Βέλγιο σε 12 χρόνια φυλάκιση για διακίνηση ηρωίνης και «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος».

Πλέον, σε συνδυασμό και με τη δολοφονία Μαυροβούνιων μαφιόζων πριν από μερικούς μήνες στη Βάρη, οι αρχές είναι ιδιαίτερα ανήσυχες και προσανατολίζονται στην καθιέρωση υποχρεωτικής καραντίνας τουλάχιστον 14 ημερών σε ασφαλή τοποθεσία, για όσους εγκληματίες επισκέπονται τη χώρα μας, ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλειά τους.

«Δεν είμαστε σε θέση να κλείσουμε την πόρτα σε κανέναν. Μαζί με τους τουρίστες λοιπόν, έτσι και οι μαφιόζοι θα μπαίνουν σε υποχρεωτική καραντίνα για 14 ημέρες, μέχρι να βεβαιωθούμε ότι κανένας δεν σκοπεύει να τους δολοφονήσει και στη συνέχεια θα βγαίνουν με ασφάλεια στην κοινωνία», σχολίασε ο υπουργός Δημοσίας Τάξης, με τον υπουργό Τουρισμού, κ. Θεοχάρη να συμπληρώνει πως στη συνέχεια, οι μαφιόζοι θα προωθούνται στα νησιά.

Τέλος, ερωτηθείς για το αν θα υποβάλλονται και σε τεστ για τον κορονοϊό, ο Βασίλης Κικίλιας σχολίασε πως δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο, αφού «αν τους κυνηγάει η μαφία, ο ιός είναι το λιγότερο που τους απασχολεί».


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.