Σαν να χέζεις ανάποδα
Sunny
20°C
 

Τρεις συναδέλφους κόλλησε ήδη 39χρονος που πήγε άρρωστος στη δουλειά, παραμένει περήφανος για την αυτοθυσία του

Υπέροχα με τον εαυτό του αισθάνεται ο Δημήτρης Τ., ο οποίος εργάζεται στο τμήμα μάρκετινγκ μεγάλης αυτοκινητοβιομηχανίας στον Περισσό.

Ο 39χρονος, αγνόησε όλα τα συμπτώματα της γρίπης και το γεγονός πως αισθάνεται έτοιμος να λιποθυμήσει και προτίμησε να πάει κανονικά στο γραφείο του, αφού αισθάνεται αναντικατάστατος και θεωρεί πως έτσι θα κερδίζει την εύνοια των αφεντικών του.

Ο άνδρας, δεν έκρυβε από νωρίς το πρωί την περηφάνια του για την αυτοθυσία και την αυταπάρνησή του, θέλοντας όπως παραδέχτηκε να στείλει κι ένα μήνυμα στους συναδέλφους του. Προς το παρόν, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έχουν ήδη κολλήσει τρεις συνάδελφοί του, με αποτέλεσμα να μοιάζει ήδη αδύνατο να ολοκληρωθούν οι εργασίες της εβδομάδας, ενώ ο βαθμός αντιπάθειας του Δημήτρη έχει γνωρίσει νέα ύψη, με τους προϊσταμένους του να εξετάζουν έντονα το ενδεχόμενο της απόλυσης.

Όσο για τον ίδιο τον Δημήτρη, ο οποίος έχει περάσει όλη την ημέρα φτύνοντας το πληκτρολόγιό του και γεμίζοντας τον τόπο μικρόβια, ανήμπορος να κάνει οτιδήποτε παραγωγικό, δεν κατάφερε να μας πει δυο λόγια καθώς έβηχε διαρκώς, ενώ απέδιδε το γεγονός πως άκουσε μερικούς στην κουζίνα να τον βρίζουν, στην ζήλια για την αυτοθυσία που επέδειξε.