Να πάτε αλλού
Partly cloudy
12°C
 

Ιδιαίτερα κεφάτο το κλίμα σε μεγάλη εταιρεία που έκανε περικοπές, μετά την προσθήκη χριστουγεννιάτικου δέντρου

2-2-1024x680Ιδιαίτερα γιορτινό είναι τις τελευταίες ημέρες το κλίμα σε μεγάλη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της διαφήμισης, παρά τις πρόσφατες περικοπές σε προσωπικό και αμοιβές των υπαλλήλων της.

Ο λόγος που άπαντες στο γραφείο αισθάνονται πλέον ευτυχισμένοι, δεν είναι άλλος από την προσθήκη ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου με 12 κόκκινες μπάλες και μια σειρά φωτάκια, εκ των οποίων ανάβουν τα μισά, στην είσοδο της εταιρείας. Πλέον, όλοι οι εργαζόμενοι αισθάνονται ξανά πως έχουν σκοπό και απολαμβάνουν αυτό που κάνουν, αφήνοντας πίσω τις δύσκολες ημέρες.

«Εντάξει, μπορεί να μου έκοψαν τον μισθό στη μέση και να μην φεύγω από τη δουλειά πριν τα μεσάνυχτα, όμως όποτε στεναχωριέμαι, πηγαίνω να χαζέψω λίγο το δέντρο και τα ξεχνάω όλα. Αυτό έχει σημασία, η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι πάνω από κάθε αμοιβή», σχολιάζει υπάλληλος της εταιρείας, κλαίγοντας μέσα στον χριστουγεννιάτικο σκούφο του.

Το «Κουλούρι» εύχεται σε όλους τους εργαζόμενους χρόνια πολλά και υπενθυμίζει για ακόμη μια φορά τη σημασία της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης, η οποία σύμφωνα με έρευνες μειώνει την αυτοκτονική διάθεση κατά 3%.