Άλλα είχαμε συμφωνήσει
Sunny
27°C
 

Ικανοποίηση στους συμμετέχοντες του συλλαλητηρίου, ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Καρναβάλι

Απόλυτα ευχαριστημένοι και αισθανόμενοι πως εκπλήρωσαν το εθνικό τους καθήκον, αποχώρησαν αργά χθες το απόγευμα από το Σύνταγμα οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών.

Οι διαδηλωτές, ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο μήνα, όπου φορώντας τις στολές των τσολιάδων και των Μακεδονομάχων, τις λαμπερές τους περικεφαλαίες και τα σπαθιά τους αλλά και καβαλώντας τα αγέρωχα άλογά τους, αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» στα διάφορα Καρναβάλια της επικράτειας.

«Οι στολές δεν πρόκειται να μπουν στο συρτάρι. Θα παραμείνουν σε εύκαιρη θέση, όχι μόνο για την περίπτωση τέλεσης κάποιου έκτακτου συλλαλητηρίου αλλά και για τον ερχομό της Αποκριάς. Ανυπομονώ να φορέσω ξανά την πανοπλία μου και να παρελάσω στο άρμα, σκορπώντας διασκέδαση και εθνική περηφάνια ταυτόχρονα», σχολίασε μιλώντας στο «Κουλούρι» διαδηλωτής που βρέθηκε χθες στο κέντρο της Αθήνας.

Όσο για τις φήμες πως στο καρναβάλι της Πάτρας, το κεντρικό θέμα θα είναι η «εισβολή στα Σκόπια», αυτές προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται, αν και σίγουρα δεν θα λείψουν τα άρματα προς τιμήν του Μεγάλου Αλεξάνδρου.