Σε βλέπουμε
Partly cloudy
23°C
 

Ούτε φέτος λειτούργησε η ατάκα «άμα δεν την πειράξεις δεν θα σε τσιμπήσει» για 22χρονο κατασκηνωτή

wasp_stingΣτο Κέντρο Υγείας Σκιάθου πέρασε για άλλη μία χρονιά μεγάλο μέρος των διακοπών του ο 22χρονος κατασκηνωτής Ιάσονας Δ., ο οποίος έπεσε θύμα πολλαπλών τσιμπημάτων σφήκας κατά τη διάρκεια της πρωινής του τελετουργίας στις τουαλέτες του κάμπινγκ αλλά και στο δρόμο προς τις σκηνές, μέσα στη σκηνή και στην καφετέρια την ώρα που έφτιαχνε τον πρώτο φραπέ της ημέρας.

Όπως επιβεβαιώνουν όλες οι πληροφορίες, το δυστυχές γεγονός οφείλεται αποκλειστικά σε κακή τύχη, σε συνδυασμό πιθανότατα με κάποιο ιδιαίτερο επιθετικό είδος σφήκας που φαίνεται να κατοικεί στην περιοχή, καθώς η θεωρία του κατασκηνωτή πως «άμα δεν την πειράξεις δεν θα σε τσιμπήσει» δεν λειτούργησε για δεύτερη συνεχή χρονιά.

«Τη δούλεψα και το προηγούμενο καλοκαίρι την ατάκα αλλά επειδή πέρυσι ήταν και πολύ επιθετικές οι σφήκες, τελικά τσιμπούσαν και όταν δεν τις πείραζες. Φέτος δεν ξέρω τι έγινε. Μέχρι εκείνη τη μέρα, που ίσως να την ενόχλησα εγώ τη σφήκα χωρίς να το καταλάβω, οι σφήκες μου έκαναν το χατήρι και δεν με ενοχλούσαν, αλλά τα κορίτσια δεν μου έδωσαν και πάλι καμία σημασία, ούτε όταν ήρθε το ασθενοφόρο» τονίζει μιλώντας στο «Κουλούρι» ο 22χρονος, ο οποίος πλέον έχει αφήσει για τα καλά πίσω του το συμβάν.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες φιλικών του προσώπων, νέα αγαπημένα ατάκα του Ιάσονα είναι η «όσο τις φτύνεις τόσο κολλάνε», την ορθότητα της οποίας έχει ήδη να δοκιμάζει σε στάσεις λεωφορείων, ΚΤΕΛ και καταστήματα βιολογικών προϊόντων με αβέβαια μέχρι στιγμής αποτελέσματα.