Μότο Χριστός
Partly cloudy
6°C
 

Μη ρατσιστές χρυσαυγίτες δέρνουν και Έλληνες

Το καλό της πρόσωπο δείχνει εδώ και μήνες η Χρυσή Αυγή, καθώς φαίνεται πως έχει δεχτεί πλέον πως όλοι οι λαοί είναι ίσοι με αποτέλεσμα να δέρνει εξίσου αλλοδαπούς και ημεδαπούς.

Με τη μεταστροφή αυτή, τα περιστατικά βίας που έχουν σημειωθεί τελευταία μοιράζονται στις δύο ομάδες, με τα περιστατικά βίας προς Έλληνες να έχουν σημειώσει κατακόρυφη άνοδο τους τελευταίους 2 μήνες.

Ο Λάμπρος Σ., μέλος της Χρυσής Αυγής από το 2012, εκμυστηρεύθηκε στο «Κουλούρι» πως η ζωή του χρυσαυγίτη έχει γίνει πολύ πιο εύκολη τον τελευταίο καιρό. «Τελείωσαν οι εποχές που ψάχναμε να φοβερίσουμε αλλοδαπούς. Τώρα μπορούμε να αλωνίζουμε παντού και να τραμπουκίζουμε όποιον θέλουμε. Τελικά είχαν δίκιο όσοι μας έλεγαν ότι όλοι ο άνθρωποι είναι ίσοι, εγώ την ίδια χαρά νοιώθω όταν κυνηγάω και Έλληνες».

Σε κύκλους των Αθηνών κυκλοφορεί και μια δεύτερη θεωρία που μιλάει για τη συνειδητοποίηση, εκ μέρους της Χρυσής Αυγής, του γεγονότος ότι οι Έλληνες δεν ανήκουν στην Αρία φυλή. Ως εκ τούτου έχουν επιδοθεί στον τραμπουκισμό και Ελλήνων, με προτεραιότητα σε κοντούς, καραφλούς ή μελαχρινούς πολίτες. Φήμες που μιλούν και για αυτοτραμπουκισμό ή αυτομαστίγωμα μελών της Χρυσής Αυγής, ελέγχονται ως ανακριβείς.