Σε βλέπουμε
Partly cloudy
17°C
 

Συντονισμένες επιθέσεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς οργανώνει πλέον το αναρχικό κίνημα

650740f52bf501a09ce85879e41a9f92Νέες μορφές δείχνει να λαμβάνει το τελευταίο διάστημα ο αγώνας του αναρχικού κινήματος, με τα μέλη του χώρου να έχουν επεκτείνει τις δράσεις τους σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς.

Έτσι, εκτός από τις καθιερωμένες επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα, άνδρες των ΜΑΤ, τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, δικηγόρους και τον Νικήτα Κλιντ, οι αναρχικοί έχουν θέσει πολύ ψηλά στη λίστα των στόχων τους, βρεφονηπιακούς σταθμούς, λούνα παρκ, σινεμά, παγοδρόμια, καθώς και συγκεκριμένη εταιρεία escape rooms.

«Ο εχθρός βρίσκεται παντού και το μίσος είναι ταξικό. Τα βάζουμε το σύστημα και με κάθε μορφής εξουσία και το σύστημα ξεκινάει από δίπλα μας. Το μικρό χωρίς τις πάνες του κρυώνει, μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι», σχολίασε γνωστός-άγνωστος στο «Κουλούρι», την ώρα που εκτόξευε φωτοβολίδα ευθείας βολής προς το μέρος 5χρονου συστημικού.

Ήδη, με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του χώρου, κηρύχτηκαν ανεπιθύμητα στα Εξάρχεια όσα παιδιά φορούν χρωματιστές μπλούζες και καπέλα, με ιστορικά στελέχη να σημειώνουν πως «όσοι δεν σεβαστούν τον αγώνα μας θα φωσφορίζουν από μέσα τους».