Μότο Χριστός
Rain
15°C
 

Ζευγάρι καταλήγει στο «Κώστας Μήτρογλου» για το όνομα αγέννητης μικρής

«Κώστας Μήτρογλου» θα είναι τελικά το όνομα 5μηνου εμβρύου, από τη στιγμή που θα έρθει με το καλό στη ζωή.

Η απόφαση για το όνομα ήρθε μετά από ψηφοφορία σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αφού οι Φώτης και Γιώτα Δρεπανίδη δεν μπόρεσαν αν καταλήξουν οι ίδιοι στο καταλληλότερο όνομα για την κόρη που περιμένουν σε 4 μήνες.

Μετά από ένα μήνα γεμάτο τσακωμούς για το όνομα της μικρής, το ζευγάρι ήταν ανάμεσα στα ονόματα των γονιών τους και στο «Φρειδερίκη» – ένα όνομα που αναμένεται να κάνει θραύση μέσα στο 2018, μετά από περίπου 60 χρόνια στην αφάνεια. Λάδι στη φωτιά έριχνε συνεχώς η αδερφή της εγκυμονούσας Γιώτας, η οποία έμπαινε απρόσκλητη στη συζήτηση και επέμενε πως η μητέρα τους, γνωστή για τους δημοκρατικούς αγώνες της στα νιάτα της, θα «έπεφτε να πεθάνει» αν κατέληγαν στο Φρειδερίκη.

Τελικά το ζευγάρι αποφάσισε πριν από ένα μήνα να απευθυνθεί σε φίλους και γνωστούς, ώστε να βρουν το όνομα της μικρής μέσω ψηφοφορίας. Για αποφυγή περαιτέρω τσακωμών, αποφάσισαν μάλιστα να είναι δεσμευτικό το αποτέλεσμα. Μόλις χτες, ψηφίστηκε με μεγάλη διαφορά πρώτο όνομα το «Κώστας Μήτρογλου», ένα όνομα που κατά τους μελλοντικούς γονείς είναι, αν μη τι άλλο, πρωτοποριακό. Για την ιστορία, το όνομα Φρειδερίκη βγήκε τέταρτο, ενώ τα «Δάφνη Δρεπανίδη» και «Σφυρί Δρεπανίδη» έλαβαν την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Σύμφωνα με πρόσωπα κοντά στο ζευγάρι, οι μέλλοντες γονείς υποδέχτηκαν το αποτέλεσμα με ανακούφιση, αφού αποφεύχθηκε το όνομα Φρειδερίκη καθώς και το Δάφνη, «ένα όνομα πολύ 1985». Από την πλευρά του, το «Κουλούρι» εύχεται στην Κώστας Μήτρογλου Δρεπανίδη μια όμορφη ζωή γεμάτη χαρά και επιτυχίες!