Σε βλέπουμε
Partly cloudy
15°C
 

Με «πιπεράτα» ανέκδοτα αναμένεται να επανέλθει στο γιορτινό τραπέζι ο 64χρονος θείος που βαριόταν να κάτσει με τη νεολαία

imageΙδιαίτερα μετανιωμένος για το γεγονός πως στην περασμένη γιορτή του Αγίου Δημητρίου απέφυγε να καθίσει με την νεολαία δηλώνει ο Σταμάτης Μ., καθώς ετοιμάζεται για το εορταστικό τραπέζι των Χριστουγέννων.

Όπως παραδέχεται ο 64χρονος θείος, μπορεί αρχικά η απόφαση αυτή να έμοιαζε σοφή και να έδειχνε ότι θα του εξασφαλίσει ηρεμία και ουσιαστική συζήτηση, ωστόσο εντέλει τον οδήγησε σε ακόμα μεγαλύτερη βαρεμάρα, με αποτέλεσμα να αναθεωρήσει τη στάση του.

«Σίγουρα, δεν πιάνω πολλά απ'αυτά που λένε τα ανίψια μου και η υπόλοιπη πιτσιρικαρία και μερικές φορές με ενοχλεί η φασαρία που κάνουν, αλλά η παρέα του αδερφού μου και των συνομήλικών μου είναι πολύ χειρότερη. Μιλάνε μόνο για φόρους, τους κήπους τους και πολιτικά. Χίλιες φορές να ακούω την ανάλυση των νέων κινητών κι ας κοιτάζω αμίλητος», ομολογεί ο Σταμάτης και συνεχίζει:

«Έχω βρει μάλιστα και τον τρόπο να τους απασχολήσω και να κερδίσω την προσοχή τους. Θα τους πω μερικά ΄πιπεράτα' ανέκδοτα. Η νεολαία έχει μεγαλώσει και επιτέλους μπορώ να πω κάποια από τα αστεία που λέμε με την παρέα παίζοντας Θανάση. Αλλά μόνο κάποια, γιατί τα περισσότερα είναι πολύ σόκιν και δεν θα ήθελα να τα σκανδαλίσω», καταλήγει, αρνούμενος ωστόσο να μας αποκαλύψει μερικά από τα πονηρά αστεία του.

Το «Κουλούρι» θα παρακολουθήσει με ενδιαφέρον τα τεκταινόμενα στο γιορτινό τραπέζι και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.