Σε βλέπουμε
Partly cloudy
17°C
 

Δεν αρνείται πως έχει τρεις ρώγες η Μαρίνα Τσιντικιδου

Τουλάχιστον τρία άτομα από το παρελθόν της Ελληνίδας καλλονής έχουν βρει το θάρρος τις τελευταίες εβδομάδες να ξεπεράσουν τους ενδοιασμούς τους, και να δηλώσουν επώνυμα σε εφημερίδες πως η Μαρίνα Τσιντικίδου έχει 3 ρώγες, με την τρίτη να βρίσκεται κάτω από την μασχάλη της.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων αυτών, η τρίτη ρώγα της κυρίας Τσιντικίδου αποτελούσε κοινό μυστικό στο χώρο, ενώ υπάρχουν φήμες για άλλες καλλονές οι οποίες κρατούν τις πλεονάζουσες ρώγες τους σαν επτασφράγιστο μυστικό.

Η ίδια πάντως δεν έχει διαψεύσει ακόμα τις φήμες, ούτε έχει αναφέρει τίποτα σχετικό σε όσους έχει μιλήσει από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι «αποκαλύψεις». Να σημειώσουμε πως το διάσημο μοντέλο δεν έχει ερωτηθεί σχετικά από κανέναν δημοσιογράφο, ίσως να μην γνωρίζει τις καταγγελίες ή να μην έχει ακούσει τις φήμες, αλλά και πάλι, δεν τις έχει αρνηθεί. Από την πλευρά τους, τηλεοπτικά δίκτυα και όσα περιοδικά κυκλοφορούν ακόμα, έχουν αρχίσει να παίρνουν διαστάσεις από την Μαρίνα Τσιντικίδου, με τον ΑΝΤ1 να έχει ήδη αφαιρέσει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς 1992 λόγω απόκρυψης της αλήθειας.

Η δημοσιογραφική ομάδα του «Κουλουριού» ανέλαβε την επίπονη διαδικασία του ελέγχου όλων των δημοσιευμένων φωτογραφιών του διάσημου μοντέλου, με σκοπό να βρει σημάδια της τρίτης ρώγας, χωρίς επιτυχία. Όπως δήλωσε ένας από τους καταγγέλοντες, η Μαρίνα Τσιντικίδου δεν έβγαζε ποτέ φωτογραφίες με το αριστερό χέρι στην ανάταση, για αυτό ακριβώς το λόγο.

Παρ' όλα αυτά, θα συνεχίσουμε τις έρευνες, ως οφείλουμε, και θα επανέλθουμε για οτιδήποτε νεότερο.