Άλλα είχαμε συμφωνήσει
Partly sunny
16°C
 

Σε κλινική απεξάρτησης από το σεξ 34χρονος αριστερός με φετίχ τον Μοντιλιάνι

Ο κόμπος στο χτένι φαίνεται πως έφτασε για τον Αντώνη Δ. από τα Εξάρχεια, ο οποίος και διακομίστηκε εσπευσμένα σε κλινική απεξάρτησης από το σεξ.

Τις τελευταίες ημέρες, ο άνδρας είχε κλειστεί στο δωμάτιό του και αυνανιζόταν συνεχώς βλέποντας πίνακες του γνωστού Ιταλού ζωγράφου Αμεντέο Μοντιλιάνι, με την οικογένειά του να τον εντοπίζει αφυδατωμένο και μισολιπόθυμο, δίπλα στο έργο «Καθισμένο γυμνό», του 1916.

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει, κάτι στη ζωγραφική του Μοντιλιάνι με ερεθίζει, ίσως είναι το σχήμα του στήθος ή οι τρίχες στη μασχάλη. Και μόνο μια ματιά στις γυμνές σιλουέτες του είναι αρκετές για να με τρελάνουν», σχολιάζει ο 34χρονος, προσπαθώντας να ξεχαστεί για λίγο. Όπως αποκάλυψαν στο «Κουλούρι» συγγενείς του Αντώνη, αυτό που τους κίνησε την περιέργεια ήταν το πλάνο του Ευκλείδη Τσακαλώτου να μιλάει δίπλα σε πίνακα του καλλιτέχνη ο οποίος απεικόνιζε ξαπλωμένο γυμνό. Γρήγορα, θυμήθηκαν πως και ο 34χρονος είχε αρκετούς τέτοιους πίνακες σε αντίγραφα στο μπάνιο και το δωμάτιό του, με αποτέλεσμα να εισβάλλουν στο σπίτι του και να τον δουν σε αυτή την άθλια κατάσταση.

Όπως προκύπτει μάλιστα από έρευνες, τα συγκεκριμένα έργα φαίνεται πως εξιτάρουν όλους τους αριστερούς, πιθανότατα λόγω των τριχών στις μασχάλες, κάτι που έχει αναγκάσει πολλούς να ζητήσουν την απαγόρευσή τους. Το «Κουλούρι» παρακολουθεί την υπόθεση και εύχεται στον Αντώνη καλή ανάρρωση.