Να πάτε αλλού
Partly cloudy
13°C
 

Εκτός ορίων το bullying σε σχολείο της Βούλας, αδίστακτοι έκλεψαν το σπρέι μαυρίσματος 14χρονου

causes-school-bullying_50d14a6ba18ea5fΘλίψη και προβληματισμό προκαλούν τα συνεχόμενα κρούσματα bullying σε Γυμνάσιο της Βούλας, αφού η κατάσταση δείχνει το τελευταίο διάστημα να έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Οι μαρτυρίες μαθητών οι οποίοι δέχονται τις επιθέσεις προκαλούν σοκ και αποτροπιασμό, με τους γονείς να κάνουν πλέον δραματική έκκληση τόσο στη διεύθυνση του σχολείου, όσο και στις αρμόδιες υπηρεσίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση του 14χρονου Τζούλιαν, ο οποίος κατήγγειλε πως, ούτε λίγο ούτε πολύ, αδίστακτοι μπούληδες του έκλεψαν το σπρέι μαυρίσματος.

«Έχω ανεχτεί να μου κόβουν τις διχάλες της σαγιονάρας, να μου ξεκερώνουν το σερφ, να μου λερώνουν την σάκα μου, μέχρι και να με κλειδώνουν επίτηδες στη σάουνα του σχολείου, για να αργήσω στο γυμναστήριο. Έκλαψα, δοκιμάστηκα, το πέρασα μόνος μου, αλλά δεν μίλησα», σπάει τη σιωπή του ο νεαρός και συνεχίζει συγκλονίζοντας:

«Στην κλοπή του πολύτιμου σπρέι μου όμως, τραβάω τη γραμμή. Ο Απρίλης πλησιάζει, οι καύσωνες ξεκίνησαν και πρέπει άμεσα να βγω στις παραλίες. Πώς θα γίνει αυτό χωρίς να πάρω το χρώμα μου; Το σολάριουμ που έχω στο σπίτι δεν αρκεί, όλοι ξέρουν ότι για να πετύχεις το τέλειο χρώμα χρειάζεσαι τις πινελιές του σπρέι μαυρίσματος. Με ορισμένα πράγματα δεν παίζουν».

Ήδη, λειτουργεί ειδική τηλεφωνική γραμμή για την αναφορά αντίστοιχων περιστατικών, ενώ ο διευθυντής του σχολείου απείλησε τους μαθητές λέγοντας πως ο ένοχος θα τιμωρηθεί σκληρά, με στέρηση του δικαιώματος αγοράς Aperol Spritz στο δεύτερο διάλειμμα.