Τι σημασία έχει
Partly cloudy
14°C
 

28χρονος γίνεται 29χρονος την ώρα που γράφεται αυτό το κείμενο

29th-bday-cake-with-candlesΤην παγκόσμια προσοχή έχει αποσπάσει η σπάνια περίπτωση του Νικήτα Χ., ο οποίος απασχόλησε το «Κουλούρι» με την περίπτωσή του πριν από μερικές ημέρες, με αποτέλεσμα να διεξαχθεί για εκείνον ειδικό ρεπορτάζ.

Ο νεαρός, ξεκίνησε να αναφέρεται στο σχετικό κείμενο ως 28χρονος, όμως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές έκλεισε τα 29, με αποτέλεσμα να προκληθεί σύγχυση στον έμπειρο δημοσιογράφο μας, ο οποίος έπρεπε να διορθώσει όλες τις προηγούμενες αναφορές.

«Ξεκινήσαμε ένα θέμα για 28χρονο και ξαφνικά μας λένε ότι είναι 29χρονος. Πώς να συνεχίσεις μετά την ανάλυση, αυτό τα αλλάζει όλα», εξήγησε ο ρεπόρτερ προς τον αρχισυντάκτη του «Κουλουριού», δευτερόλεπτα πριν παραιτηθεί και φύγει από τη χώρα.

Παρά τις συνεχείς μας αναζητήσεις στα μητρώα του κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας, δεν καταφέραμε να εντοπίσουμε τον ενδεδειγμένο τρόπο να αντιμετωπίσουμε αυτό το σπάνιο περιστατικό, με αποτέλεσμα το σχετικό θέμα να διαγραφεί.

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με τον 29χρονο, πρώην 28χρονο, ο οποίος πρότεινε να τον αποκαλούμε απλά Νικήτα, γεγονός που προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση στα γραφεία μας.

Θα επανέλθουμε με νεότερα μόλις ληφθεί κάποια επίσημη απόφαση, όμως προς το παρόν το θέμα παραμένει στα συρτάρια μας στο ειδικό φάκελο με τίτλο «28χρονοι».