Να πάτε αλλού
Partly cloudy
13°C
 

Θείος που δίνει στα ανίψια του 5 ευρώ εδώ και 10 χρόνια, εξακολουθεί να βάζει το ποσό σε φάκελο

img_5868Το χριστουγεννιάτικο οικογενειακό τραπέζι βρίσκεται πια στην τελική του ευθεία κι όλα τα μέλη της οικογένειας Μαυρουδάκη κάνουν τις τελευταίες τους προετοιμασίες, ώστε το πρωί της Κυριακής να τους βρει πανέτοιμους.

Στο ίδιο πνεύμα κινείται κι ο θείος Αριστείδης, ο οποίος αναμένεται να προσφέρει στα δύο ανίψια του, Στέλιο και Φίλιππο, το ίδιο δώρο το οποίο τους προσφέρει τα τελευταία 10 χρόνια. Συγκεκριμένα ο 48χρονος άνδρας σκοπεύει να τους δώσει με άκρως εμπιστευτικό τρόπο από έναν κλειστό φάκελο, ο οποίος θα περιέχει για ακόμη μια χρονιά το ποσό των ευρώ για τον καθένα.

«Το φωτισμένο τους πρόσωπο και το πλατύ τους χαμόγελο όταν ανοίγουν το φάκελο είναι ανεκτίμητα και δεν ανταλλάζεται με τίποτα. Μακάρι να μπορώ για πάντα, παρά τις δυσκολίες των καιρών, να τους προσφέρω αυτή τη σημαντική βοήθεια», περιγράφει συγκινημένος ο θείος καθώς φτύνει το φάκελο τοποθετώντας μέσα το χαρτονόμισμα.

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε και με τα δύο ανίψια, με τον μεγαλύτερο εκ των δύο, Στέλιο, να σχολιάζει: «Αφού κάθε χρόνο μας δίνει από 5 ευρώ ο γύφτος, απορώ γιατί δεν μας τα δίνει κατευθείαν να γλιτώσει και τα έξοδα του φακέλου».

Τέλος, διαψεύδεται προς το παρόν η πληροφορία πως στο εορταστικό τραπέζι δεν θα σερβιριστεί ρύζι μαζί με τη γαλοπούλα, με το ρεπορτάζ ωστόσο να ανανεώνεται συνεχώς.