Έχει πάρα πολύ χιόνι
Mostly clear
3°C
 

Απελπισμένος 35χρονος κάνει στο google street view τη διαδρομή προς τη δουλειά του

Καθημερινά κάνει τη διαδρομή για το γραφείο του στο Μαρούσι ο Κώστας Α., υπάλληλος εταιρείας μάρκετινγκ, χωρίς όμως να επιβιβάζεται σε κάποιο μέσο μεταφοράς.

Ο 35χρονος, ετοιμάζει καφέ, κατεβάζει τα αγαπημένα του πόντκαστ και κάνει τη διαδρομή με τη χρήση street view ώστε να έχει λίγο χρόνο για τον εαυτό του και να ετοιμαστεί ψυχολογικά για τη μέρα στο γραφείο.

«Το καλό με το street view είναι πως θα βρώ πάντα να παρκάρω στο ίδιο σημείο. Δεν είναι και δίπλα στο γραφείο, αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι θα έχει» είπε στο «Κουλούρι» ο 35χρονος ενώ συνέχισε λέγοντας πως έχει μάθει και τους δρόμους που έχουν κίνηση εκείνη την ώρα για να τους αποφεύγει.

Η ανάγκη του Κώστα για την επιστροφή στο γραφείο και τον έξω κόσμο ήταν τόσο μεγάλη που κάνει προσπάθεια να ξοδεύει στο street view όσο χρόνο θα ήθελε πραγματικά να πάει στη δουλεία με το αυτοκίνητο, δεν περνάει φανάρια ποτέ χωρίς να κοιτάξει και στις δύο κατευθύνσεις και κάνει νεύμα συγγνώμης όταν κατά λάθος περνάει στο αντίθετο ρεύμα μεγάλων λεωφόρων.

Η εταιρεία στην οποία εργάζεται έχει σταματήσει να δέχεται υπαλλήλους στο γραφείο από το Μάρτιο του 2020. Φήμες που κυκλοφορούν στα διαδικτυακά πηγαδάκια των υπαλλήλων λένε πως η εταιρία ξενοίκιασε τα γραφεία, ενώ πλέον το κτίριο έχουν καταλάβει 30 γάτες που ταΐζει η γειτονιά.

«Το Κουλούρι» απευθύνθηκε στην εταιρία σχετικά χωρίς να λάβει απάντηση μέχρι στιγμής.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.