Να πάτε αλλού
Partly cloudy
13°C
 

34χρονη επιμένει να ανεβάζει στο Facebook τα φαγητά που μαγείρεψε

fodbΤη φωτογραφία ενός ζουμερού κοτόπουλου με πατάτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι της Ρεμπέκας Τ. από την Γλυφάδα, η οποία, όπως πράττει άλλωστε κάθε μέρα, έσπευσε να ανεβάσει στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook το δημιούργημά της.

Η 34χρονη, συνηθίζει να ενημερώνει τους φίλους της σχετικά με τις συνταγές της, τα συστατικά που χρησιμοποιεί, τη γεύση αλλά και τη συντροφιά με την οποία απήλαυσε τα φαγητά της, ενώ εκτός από φωτογραφίες, συχνά δημοσιεύει βίντεο και gif με την ίδια στην κουζίνα, αλλά και πλάνα από τους φίλους της καθώς τρώνε.

«Λατρεύω να δείχνω στον κόσμο τις σπεσιαλιτέ μου. Είμαι βέβαιη ότι όλοι αγωνιούν και ανυπομονούν να δουν τι ετοίμασα κάθε μέρα, τι έβαλα μέσα αλλά και πόσο πετυχημένο ήταν το αποτέλεσμα. Θα έλεγα ότι πιο πολύ μαγειρεύω για τους διαδικτυακούς μου φίλους, παρά για μένα», παραδέχεται η γυναίκα.

Το «Κουλούρι» προσπάθησε να εντοπίσει έναν από τους φαν των καθημερινών συνταγών της Ρεμπέκας, αλλά παρά την επίμονη προσπάθεια, δεν κατάφερε να βρει ούτε έναν.