Σε βλέπουμε
Clear
27°C
 

26χρονος ανυπομονεί να πάει σπίτι για να παρακολουθήσει την συναυλία από το κινητό του

conccΑντίστροφα μετρούσε τις ώρες το βράδυ του Σαββάτου ο Γιάννης Φ., ανυπομονώντας για την ολοκλήρωση της συναυλίας του αγαπημένου του συγκροτήματος, ώστε να μπορέσει να απολαύσει επιτέλους τα βίντεο που τράβηξε στην ησυχία του σπιτιού του.

Ο 26χρονος φίλος της ροκ, ξεκίνησε να βιντεοσκοπεί την μπάντα μόλις πάτησε το πόδι της στην σκηνή και δεν άφησε καθόλου τη συσκευή από το χέρι του, μέχρι την ώρα που τα μέλη της καληνύχτισαν το κοινό της Αθήνας. Όπως τονίζει ο νεαρός, η αληθινή μαγεία μιας συναυλίας ξεκινάει όταν κάθεσαι στην τουαλέτα του σπιτιού σου και νιώθεις ξανά την ένταση της ζωντανής εμφάνισης χωρίς κανέναν αντιπερισπασμό.

«Δεν λέω, ωραία η αίσθηση της συναυλίας, όμως, λίγο ο κόσμος, λίγο η κάπνα, λίγο η φασαρία, σου χαλάνε τη διάθεση. Ευτυχώς, έχω βρει το κόλπο. Αγοράζω εισιτήριο, πιάνω μιακαλή θέση, σηκώνω ψηλά το κινητό και κερδίζω για πάντα την ευκαιρία να ακούω τα αγαπημένα μου κομμάτια ζωντανά», αποκαλύπτει ο Γιάννης, πριν μας αφήσει για να ζήσει ξανά την μαγεία του προχθεσινού live.

Όσο για το γιατί δεν αρκείται στο να παρακολουθεί απλά τα βίντεο άλλων, ο 26χρονος σημειώνει: «έχει άλλη αξία να είναι δικό σου το βίντεο, το ευχαριστιέσαι περισσότερο».