Να πάτε αλλού
Partly cloudy
13°C
 

Ενθουσιασμένος με την αποφυλάκισή του ο Ασημάκης Κατσούλας, ζήτησε ήδη τα χριστουγεννιάτικα δώρα του απ' τον Σατανά

imagehandler-ashxΔυσκολεύεται να κρύψει τη χαρά του που επιτέλους θα περάσει την περίοδο των εορτών στο σπίτι του, ο σατανιστής Ασημάκης Κατσούλας, ο οποίος αποφυλακίστηκε αφού εξέτισε ποινή 23 ετών.

Ο 45χρονος πλέον άνδρας, επέστρεψε στο πατρικό του σπίτι στην Παλλήνη κι ήδη κάνει τα πρώτα του πλάνα ως ένα ελεύθερο όργανο του Σατανά. Ο διαβόητος κακοποιός, έγραψε πριν καν αφήσει το κελί του μια ενδελεχή λίστα προς τον Εωσφόρο, ζητώντας του αρκετά δώρα, υποσχόμενος πως δεν έπαψε ποτέ να είναι κακό παιδί.

Στη συνέχεια, απέστειλε το γράμμα με προορισμό τις Πύλες της Κολάσεως και πλέον θα αναμένει με αγωνία τον Διάβολο να τον ανταμείψει, τοποθετώντας προσεκτικά τα δώρα σε ερημική τοποθεσία της γειτονιάς του, εκεί όπου ο Κατσούλας θα έχει αφήσει μερικά μπισκότα κι ένα ποτήρι με αίμα για τον κατάκοπο άρχοντα του Σκότους.

Πηγές της κολάσεως χαρακτηρίζουν την απελευθέρωση του Κατσούλα ως ένα χριστουγεννιάτικο θαύμα και εκφράζουν την πεποίθηση πως το κακό επιτέλους θα κερδίσει. Τέλος, διαψεύδονται οι φήμες πως ολόκληρη η λίστα του Κατσούλα περιείχε τα ονόματα νεαρών κοριτσιών, με το χαρτί να έχει πλέον καεί σε καυτά καζάνια.