Και πάλι καλά να λέτε
Sunny
32°C
 

Κανένα δικαίωμα δεν είχαν δώσει οι τρομοκράτες στο Χολαργό, λογικό να δίνουν τα κοινόχρηστα σε σακούλες σκουπιδιών

Με ιδιαίτερη επιτυχία συνεχίζεται η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, η οποία οδήγησε στην εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης Επαναστατική Αυτοάμυνα.

Όπως προκύπτει από το αστυνομικό ρεπορτάζ, τα μέλη της οργάνωσης χρησιμοποιούσαν ως γιάφκα διαμέρισμα στην Κυψέλη και εν συνεχεία στον Χολαργό, δίχως ωστόσο να γίνουν αντιληπτοί από τους γείτονές τους. Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με την διαχειρίστρια της πολυκατοικίας στον Χολαργό, η οποία σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Καλέ, τον ψηλό και τον αρκούδα έπιασαν; Δεν το πιστεύω, ήταν τα πιο ήσυχα και τα καλύτερα παιδιά. Μπορεί να με αποκαλούσαν 'τσέο' και να μην καταλάβαινα, αλλά ήταν απόλυτα φυσιολογικοί. Εντάξει, ήταν λίγο ιδιαίτεροι με τις εκφράσεις τους, ας πούμε έλεγαν τα κοινόχρηστα 'τυρί' και τον παλιό στρατιωτικό γείτονα 'χουντικό', ενώ όταν έβλεπαν αστυνομικό στη γειτονιά αυτόματα έσκυβαν και με έβαζαν να φυλάω τσίλιες, αλλά ποιος δεν έχει τις παραξενιές του;», τονίζει η κυρία Σούλα και προσθέτει:

«Θα μου λείψουν τα τρελόπαιδα, το διαμέρισμα το είχαν πάντα πεντακάθαρο με χλωρίνη, σκεφτείτε με γάντια κυκλοφορούσαν στο σπίτι, τόσο καθαροί. Και στα κοινόχρηστα τυπικότατοι, τη σακούλα σκουπιδιών με τα χρήματα μου την έφεραν κάθε πρώτη του μήνα. Να είναι καλά και ο ψηλός και ο αρκούδας και οι φίλοι τους, Αρίστος, Τόφαλος και Κίλερ».

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί την υπόθεση και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.