Μην παραχαράσσετε
Partly sunny
13°C
 

Νεκρός 34χρονος ο οποίος νωρίτερα είχε γράψει στο Facebook ότι πίνει «δηλητηριώδεις χημικές ουσίες»

dilΣοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Σητείας στην Κρήτη, έπειτα από τον ξαφνικό χαμό του Τάσου Φραγκιαδάκη, ο οποίος εργαζόταν ως δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο της περιοχής.

Ο 34χρονος, έγραψε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην προσωπική του σελίδα στο Facebook πώς βρίσκεται σε συνοικιακό μπαρ, όπου και πίνει «δηλητηριώδεις χημικές ουσίες» μαζί με 3 κολλητούς του. Έκτοτε, τα ίχνη του χάθηκαν, με αποτέλεσμα οι συγγενείς του να ανησυχήσουν και το πρωί της Δευτέρας να καλέσουν τις αρχές. Λίγες ώρες αργότερα, το άψυχο σώμα του άνδρα βρέθηκε στο σπίτι του, με τις τοξικολογικές εξετάσεις κατά την νεκροψία να δείχνουν τεράστια ποσότητα δηλητηριωδών ουσιών στον οργανισμό του.

«Δυστυχώς, τείνει να γίνει μάστιγα. Εκατοντάδες νέοι γράφουν ότι πίνουν δηλητηριώδεις χημικές ουσίες και ώρες μετά τους βρίσκουμε νεκρούς. Ξεκίνησε σαν αστείο, όμως πλέον όλοι το γράφουν κυριολεκτικά. Παρακαλούμε, όποιον δει φίλο του να ποστάρει status που ομολογεί τέτοια πράξη, να επικοινωνήσει άμεσα με τις αρχές», σχολίασε αξιωματικός της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Μάλιστα, σύμφωνα με νεότερες έρευνες, δεν είναι λίγοι οι χρήστες του Facebook που υποχρεώθηκαν να πιουν δηλητήριο εξαιτίας του συγκεκριμένου ποστ τους, κάτι για το οποίο οι αρχές δηλώνουν ότι «ναι με δεν το επικροτούν, αλλά καταλαβαίνουν».