Άλλα είχαμε συμφωνήσει
Partly sunny
25°C
 

Σοκ: Η οργή του θεού μπάζωσε τα ρέματα στη Δυτική Αττική, έρευνες δείχνουν

mndrΣοκαριστικά είναι τα πρώτα πορίσματα σχετικά με τις αιτίες των καταστροφικών πλημμυρών στη  Δυτική Αττική, οι οποίες μέχρι στιγμής  κόστισαν τη ζωή σε 16 ανθρώπους και προκάλεσαν εκατοντάδες τραυματισμούς και ανυπολόγιστες ζημιές.

Σύμφωνα με τους έμπειρους ειδικούς, η ευθύνη για τα τραγικά γεγονότα οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στον Θεό, ο οποίος για άγνωστους προς το παρόν λόγους εξοργίστηκε, και αφού πρώτα μπάζωσε τα ρέματα και έκλεισε τις φυσικές ροές διεξόδου τ.ου νερού, στη συνέχεια εξαπέλυσε τον κατακλυσμό του.

«Μιλάμε για κλασική περίπτωση οργής Θεού, αυτού που οι επιστήμονες αποκαλούμε θεομηνία. Ποιος ξέρει τι τον τσάντισε, πάντως η επίθεση ήταν καλά μελετημένη. Ειδικά το μπάζωμα των ρεμάτων ήταν κίνηση επαγγελματία. Τι να κάνουμε, με τον Θεό δεν μπορείς να τα βάλεις», σημείωσε ο επικεφαλής των ερευνών, μιλώντας στο «Κουλούρι».

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η έρευνα συνεχίζεται κι όλοι ευχόμαστε ο Θεός να ηρεμήσει και να μην χτίσει κάποιο αυθαίρετο με χώμα και νερό όσο κοιμόμαστε.